AHS

AHS Prüftechnik on Saksalainen perheyhtiö, joka on perustettu yli 60 vuotta sitten. Harald Schneider perusti jarrudynamometrejä valmistavan A und H Schneider yhtiön Delmenhorstiin ja laajensi myöhemmin tuotantoa myös Berliinin Wildauhun.

Wihuri on tuonut AHS jarru- ja tehodynamometrejä maahan jo 50 vuotta. AHS jarrudynamometrit ja tehodynamometrit tunnetaan kestävyydestään ja huoltoystävällisyydestään. Jarrudynamometrit voidaan valmistaa myös asiakkaan mittatoiveiden mukaisesti. Jarrutesterin toiminnot ovat myös räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Jarrutesterin vaihtoehtoisia sijoitusmahdollisuuksia on upotus- tai pinta-asennus.

Jarrudynamometrien lisäksi AHS valmistaa myös tehodynamometrejä karting-, kevyelle- ja raskaalle kalustolle. Henkilöautojen tehodynamometrillä (2- tai 4-veto) pystytään testaamaan  aina 700 kW pyörätehoon ja nopeuteen 350 km/h saakka. Raskaan kaluston tehodynamometrillä voidaan mitata 500 kW/700 kW tehoja nopeusalueella 0-260 km/h. Nivelvälystesterit löytyvät myös tehtaan valikoimasta. Ravistimet raskaalle ja kevyelle kalustolle ovat hydraulisia ja täyttävät viimeisimmätkin vaatimukset. AHS:n käyttämä levypaksuus takaa pitkäikäisen kustannuksia säästävän toiminnan kaikilla laitteillaan.

AHS-tuotteita löydät seuraavista tuoteryhmistä: