Fayat Environmental Solutions aloittaa yhteistyön Wihuri Oy Teknisen Kaupan kanssa

Fayat Environmental Solutions on tehnyt sopimuksen Wihuri Oy Teknisen Kaupan kanssa. Fayat Environmental Solutions on markkinoiden johtava teknisen kaupan ratkaisujen toimittaja muun muassa kunnallisten ympäristölaitteiden ja -palvelujen osalta. Solmitun sopimuksen mukaan Wihurista tulee Mathieu- ja Ravo-lakaisukoneiden yksinoikeudellinen maahantuoja Suomessa.

Fayat Environmental Solutions on osa Fayat Groupia, joka on johtava tieylläpitolaitteiden valmistaja. Fayat Environmental Solutions suunnittelee, valmistaa ja markkinoi täydentäviä ja erillisiä puhdistusratkaisuja, ja sillä on Euroopassa kolme tuotantolaitosta. Fayat Environmental Solutions toimii yli 45 maassa sertifioitujen maahantuojien kanssa tarjoten ensiluokkaisia tuotteita ja jälkimarkkinointipalveluja tuhansille kunnille ja urakoitsijoille ympäri maailmaa. Yli 150 vuoden kokemuksella, maailmanlaajuisella verkostolla ja hyväksi todetuilla teknologioilla Fayat Environmental Solutionsilla on täysi tuotevalikoima innovatiivisia lakaisukoneita, jotka huolehtivat puhtaasta tulevaisuudesta ja luovat hyvinvointia kaupunkiympäristössä.

”Jatkamme laajentumistamme ja lisäämme kattavuutta Euroopassa luotettavien ja asiantuntevien kumppaneidemme tuella yhdistämällä voimamme Wihurin tuotetarjontaan. Wihuri tarjoaa kiistattomasti korkealaatuista neuvontaa, palvelua ja jälkimarkkinointia kaikissa työpisteissään ja piirihuoltoverkostoissaan Suomessa. Meillä on yhteneväiset arvot, ja me molemmat pyrimme kestävään kehitykseen ja tiiviiseen yhteistyöhön. Uskomme, että nyt solmittu maahantuontisopimus on pitkäikäinen ja hedelmällinen sekä ammattimainen”, sanoo Fayat Environmental Solutionsin varatoimitusjohtaja Frederic Lallemand.

”Nyt solmitulla uudella edustuksella pystymme tarjoamaan entistäkin laajemman valikoiman tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Fayatin tuoteperhe sopii täydellisesti Wihuri Oy Teknisen Kaupan kattavaan tuotevalikoimaan. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään uutta tuoteperhettä niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme”, sanoo Wihuri Oy Teknisen Kaupan myyntijohtaja Ollipekka Sinisalo.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on kaupunkien ympäristöasioiden hallintaan ja kunnossapitoon tarkoitettujen kunnallisten koneiden ja työvälineiden markkinajohtaja Suomessa. Tekninen Kauppa edustaa Wille-, John Deere-, Linde-, Mazak-, Eberspächer- ja Metabo-tuotemerkkejä koko maassa. Teknisellä Kaupalla on oma maanlaajuinen palveluverkosto, joka on aina valmis tukemaan ja auttamaan asiakkaita.

Wihuri on kansainvälinen monialakonserni, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 2 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 400 oman alansa ammattilaista 30 maassa.


Lisätietoja:

Ollipekka Sinisalo
Myyntijohtaja
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
0400 705 880
ollipekka.sinisalo@wihuri.fi