John Deeren uudet innovatiiviset toiminnallisuudet sekä koneet

John Deeren uusi ruiskutuslaitteiden R700i-sarja

John Deere on kehittänyt kaksi uutta hinattavaa ruiskulaitetta, R700i-sarjan. R732i- R740i-mallien parhaat ominaisuudet ovat tarkkuus ja älykäs teknologia. Kasvinsuojeluruiskujen kehitys ei kulje vain suurempiin säiliötilavuuksiin ja leveämpiin puomistoihin. Viljelijät ja urakoitsijat haluavat myös parempaa tarkkuutta, pienempää kemikaalien käyttöä ja lisää mukavuutta ruiskulaitteen täytössä ja käytössä. John Deeren R900i-sarjan hinattava mallisto sekä R4100-sarjan itsevetävät ruiskulaitteet ovat alan johtavia.

R732i- ja R740i-malleihin on saatavilla 3200 ja 4000 l säiliöt sekä 18 - 30 m puomistot sekä huippuluokan ominaisuudet, kuten kaksipiirinen PowrSpray-liuosjärjestelmä. Tämä lyhentää täyttöaikoja, parantaa ruiskutusta ja lisää tarkkuutta. Uusi monitoimi-ohjausvipu sekä Solution Command -käyttöasema auttavat käyttäjää ohjaamaan ruiskulaitetta helposti ja mukavasti. Normaalien integroitujen näyttöjen lisäksi R700i-sarjan ruiskuissa on ISOBUS-valmius ja niitä voidaan käyttää traktorin GreenStar 4240- ja 4640-näyttöjen avulla. Tämän ansiosta voidaan käyttää kaikkia maanviljelyksen tarkkuussovelluksia, kuten Section Controlia, AutoTrac-automaattiohjausta sekä AutoTrac Visionia. Uudet R700i-sarjan hinattavat ruiskulaitteet ovat saatavilla myös suljetun siirron järjestelmän (CTS) valmiudella. Sen avulla ruiskulaitteen täyttöasema voidaan liittää mihin tahansa suljetun siirron järjestelmään ja näin välttää altistuminen kasvinsuojeluaineille käyttäjän turvallisuuden parantamiseksi.

Lue lisää uusista ruiskutuslaitteista.

 

John Deeren 6M-sarjassa lukuisia uusia ominaisuuksia

6M-sarjan nelisylinterisiin malleihin on nyt saatavana useita valinnaisvarusteita kuten esimerkiksi AutoPowr-vaihteisto, täysin uusi ja ainutlaatuinen ohjausratkaisu sekä AutoTrac kulmapilarinäytössä.

Matalan konepeiton ja kulmapilarin näytön ansiosta neljässä lyhytrunkoisessa 6M-mallissa on esteetön näkymä eteenpäin. AutoPowr-vaihteiston saatavuus tarjoaa asiakkaille laajimman vaihteistojen valikoiman tässä traktorisegmentissä. Täysin automaattisen moottorin/vaihteiston hallinnan lisäksi AutoClutch antaa käyttäjälle mahdollisuuden pysäyttää traktori vain jarrua painamalla, mikä antaa valtavan edun esimerkiksi etukuormainkäytössä. AutoTrac-automaattiohjauksen ohella John Deere esittelee uuden automaattiohjausratkaisun kaikkiin 6M-sarjan malleihin. Kulmapilarin näytön ainutlaatuisen AutoTrac-toiminnon ansiosta ohjaamoon ei tarvita enää ostaa muita näyttöjä, joka mahdollistaa jopa 30% säästön.

John Deeren  erillisrunkokonseptiin perustuvat 6M-sarjan mallit ovat myös ihanteellisia etukuormaajalla varustettuina, ja täysin yhteensopivia toukokuussa julkistettuihin uusiin M-sarjan kuormainmalleihin. M-sarjan etukuormaajat täydentävät R-sarjaa ja ovat erityisesti suunniteltu asiakkaille, jotka tarvitsevat monipuolisen, kevyen kuormaajan houkuttelevaan hintaan nostokorkeudesta tinkimättä. Kuormaajan kapea rakenne täydentää traktorin ohjattavuutta ja on täysin yhteensopiva John Deeren etunostolaitteiden kanssa sallien etuakselin täyden oskillaation ja suurimmat ohjauskulmat jättäen edelleen tilaa traktorin huoltokohteisiin käsiksi pääsyyn.

Suuremmat kuusisylinteriset mallit 6175M ja 6195M voidaan nyt varustaa 155 l/min hydraulipumpulla viljelijöille ja urakoitsijoille, jotka hakevat suorituskykyistä konetta kohtuuhintaan.

Lue lisää John Deeren 6M-sarjan uusista toiminnallisuuksista.

 

Uusi dynaaminen lisäys John Deeren 7R-sarjan mallistoon

Uusi John Deeren 7R 350 -traktori tarjoaa ihanteellisen teho-painosuhteen, jolla saadaan lyömätön kiihtyvyys ja kuljetustehokkuus.

Mallissa on vakiovarusteena portaaton AutoPowr-vaihteisto. Tämä uutuusmalli tarjoaa jopa 388 hevosvoiman tehon Intelligent Power Management -järjestelmällä ja alin kuljetuspaino on vain 11,4 tonnia, joten teho-painosuhde on vain 29 kg/hv.

Samalla kaikkien 7R-sarjan traktorien, jotka on varustettu 40 km/h vaihteistolla ja etuakselijarruilla, hyötykuorma on kasvanut kahdella tonnilla suurimpaan sallittuun 18 tonnin kokonaispainoon. Kehittynyt ActiveCommand Steering 2 tarjoaa ensiluokkaisen ohjattavuuden. Tämä elektroninen järjestelmä tunnistaa gyroskoopin avulla traktorin poikittaiset kallistukset ja kompensoi automaattisesti ajautumisen, jotta traktori pysyy täydellisesti ajosuunnassa. Muuttuvavälityksinen ohjaus voidaan kytkeä päälle ja pois sekä ohjauksen herkkyyttä ja vastusta voidaan säätää erikseen.

Alemmat tuntikohtaiset kustannukset on myös varmistettu paremmilla takuuehdoilla, jotka otetaan käyttöön näiden traktorien viime vuosien koetun luotettavuuden perusteella. Normaali tehdastakuu on kaksinkertaistettu kahteen vuoteen tai 2000 tuntiin, mikä on sama kuin John Deere 8R-  9R-sarjan traktoreissa.

Lue lisää uudesta mallista sekä 7R-sarjan muista uusista ominaisuuksista.

 

JDLink-telematiikka nyt vakiovarusteena kaikkiin uusiin 6R-sarjan traktoreihin 7.7.2020 alkaen

JDLink paitsi sallii langattoman tiedonsiirron traktorin ja MyJohnDeere.com-sivuston Operations Centre -palvelun välillä asetusaikojen lyhentämiseksi tilalla AutoTrac Online -ominaisuuden avulla (joka edellyttää JDLink Connect -tilausta), se myös tarjoaa ainutlaatuiset, tunnetut Connected Support -työkalut, joiden avulla voidaan varmistaa ennakoivasti koneen käyttöaika.

Tämä teknologia kuvastaa John Deeren sitoutumista auttaa asiakkaita jatkamaan toimintaansa ilman kompromisseja ja sisältää myös koneen etävalvonnan ja ainutlaatuisen Expert Alerts -työkalun, joka auttaa ratkaisemaan koneen mahdolliset ongelmat ennen niiden ilmenemistä. Lisäksi langattomalla tiedonsiirrolla (WDT) voidaan helposti saada asetukset ja opastavat tiedot Operations Centre -palvelusta traktorin näyttöön sekä lähettää dokumentoitavat tiedot (myös tämä edellyttää JDLink Connect -tilausta).

Lue lisää JDLink-etädiagnostiikka järjestelmästä.