Linna Golf Oy ja Wihuri Oy Witraktor monivuotiseen yhteistyöhön

Linna Golf ja Wihurin Witraktor ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on päivittää vaiheittain Linna Golfin kentänhoitokalusto vastaamaan 2020-luvun haasteisiin yhdellä Suomen johtavista golf-kentistä. Yhteistyön aluksi Wihurin John Deere -golfkoneiden myynnistä vastaava Juuso Rajasvuo luovutti Linna Golfin uusimman hankinnan, 3046R-kiinteistötraktorin, toimitusjohtaja Esa Honkalehdolle

”Solmimamme yhteistyösopimus mahdollistaa Linna Golfille monipuolisia etuja, joilla varmistetaan, että Linna Golfissa hoidetaan jatkossakin kenttää laadukkaalla John Deeren kalustolla. On iloinen uutinen, että pääsemme jatkamaan Linnan ja Deeren pitkää taivalta ja olemaan mukana kentän kehittämisessä entisestään”, Juuso kommentoi yhteistyön aloitusta.

Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun, jossa on tällä hetkellä yli 30 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta. Vuosi toisensa perään Linna Golf sijoittuu kotimaisissa rankingeissa paalupaikoille ja on suosittu kohde myös vieraspelaajille ja yritystapahtumien järjestämisessä.

”Sopimus auttaa meitä päivittämään kalustoamme järkevästi ja vaiheittain. Meille on tärkeää, että saamme kokonaisvaltaista tukea kumppaniltamme ja tiedämme, että voimme kehittää toimintojamme yhdessä Witraktorin tiimin kanssa pitkäjänteisesti. Emme poikkeusoloissakaan halua tinkiä kentänhoidon laadusta, vaan ylläpidämme kalustoamme ja kehitämme toimintaa jatkuvasti”, kertoo Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Linna Golfille toimitettu 3046R on pieni, mutta tehokas työjuhta John Deeren kiinteistötraktorien valikoimasta. Koneen teho-painosuhde on erinomainen, ja se soveltuu mainiosti muun muassa viheriöiden hoitoon. Monipuolinen varustelu sisältää muun muassa eHydro-ajovoimansiirron ja siihen liittyvät vakionopeuden- ja liikeherkkyyden säätimet. Load Match -tekniikka sovittaa ajonopeuden kuormituksen mukaan. Koneen kierrokset säätyvät automaattisesti kytkettäessä päälle eThrottle-toiminnon, mikä laskee myös polttoaineen kulutusta. 


Lisätietoja:

Juuso Rajasvuo, +358 40 486 6405, juuso.rajasvuo@wihuri.fi 
                                                                                       
Esa Honkalehto, +358 50 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi