Mazak EMO-messuilla Milanossa 4.-9.10.2021Tuottavuus, kannattavuus ja ympäristöasiat Mazakin pääteemoina EMO-messuilla 4.-9.10.2021

Japanilainen Yamazaki Mazak esittelee EMO-messuilla Milanossa 12 työstökonetta, useita integroituja automaatiojärjestelmiä sekä uusia teknologiaratkaisuja, jotka tähtäävät tuottavuuden ja kannattavuuden nostoon sekä ympäristöystävällisempään valmistukseen.

Mazakin messuosasto 4.-9.10.2021 järjestettävillä messuilla sijaitsee hallissa 5. Osastolla keskitytään siihen kuinka uusi teknologia voi tehdä koneiden käytöstä entistä tehokkaampaa, älykkäämpää ja vihreämpää. Niille, jotka eivät pääse osallistumaan EMO-messuille paikan päällä Italiassa tällä kertaa, on tarjolla mahdollisuus digitaalisen messukokemuksen avulla tutustua uuteen teknologiaan.

Koneuutuuksiin kuuluu tällä kertaa kaksi maailman ensi-iltamallia ja yksi Euroopan debyyttimalli. Konemalleista etukäteen mielenkiintoisimpia ovat esimerkiksi kaksi uusinta lisäystä suosittuun INTEGREX i-H -monitoimisorvisarjaan. Lisäksi Mazak esittelee uusimman CNC-ohjauksensa MAZATROL SmoothEz, joka on tarkoitettu peruskoneiden uudeksi ohjaukseksi. Sen käyttöliittymä on varustettu modernilla kosketusnäyttötekniikalla ja sen intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta peruskoneiden ohjelmoinnista ja asetuksista tulee ennennäkemättömän nopeaa ja helppoa.

Yksi keskeisistä teemoista on automaatio, jonka takia yli puolessa messukoneista on integroitu automaatioratkaisu mukana. Mazak-automaation lippulaivan PALLETECHIN uusi versio on luonnollisesti mielenkiintoinen uutuus, ja lisäksi esitellään uusia automaatiotuotteita robottipanostukseen sekä uusia ajatuksia 5-akselikoneiden automatisointiin. Ympäristöasioiden merkitystä ei voi nykyään liikaa korostaa ja sen vuoksi vihreät arvot ovat myös yksi keskeinen teema osastolla. Uudet digiteknologiat, kuten Energy Dashboard auttaa selvittämään ja optimoimaan valmistuksen energiankulutusta ja CO2-vaikutusta.

Mazak esittelee myös virtuaalikoneistuksen mahdollisuuksia uuden sukupolven MAZATROL SmoothAi -ohjausjärjestelmän ja Digital Twin -teknologian avulla. Tekoäly voi auttaa valmistavaa yritystä datan käsittelyssä ja analysoinnissa ja sitä kautta heidän kaikessa tuotannon suunnittelun keskeisessä päätöksenteossa.

Lisätietoa Mazakin messusuunnitelmista ja rekisteröitymiset digiesittelyihin alla olevasta linkistä.

http://emo.mazakeu.com

Wihurin edustajat ovat tavattavissa EMO-messuilla seuraavasti:

Maanantai – perjantai (4.-8.10.)

Jani Pulkkinen 040 164 6344

Tapio Ovaskainen 040 500 6975

Maanantai – keskiviikko (4.-6.10.)

Teuvo Kauppinen 0400 312 006

Tavataan Milanossa!

 

WihuriOytekninenkauppa_mazak_hcn-6800_neo_2-level_palletech

Kuva: Uusi vaakakarainen koneistuskeskus HCN-6800 NEO esitellään kytkettynä uusittuun Mazak PALLETECH -palettiautomaatioon EMO 2021 -messuilla Milanossa.