Mazak vastaus Hanza Toolfacin kasvuvauhtiin

Hienomekaanisten komponenttien koneistukseen ja kokoonpanoon erikoistunut Hanza Toolfac Oy on vahvistanut Mazak-työstökonerivistöään portaalipanostajalla varustetulla Mazak Multiplex W-200Y -sorvauskeskuksella

Hanza Toolfac Oy:n kahdestakymmenestä CNC-työstökoneesta noin puolet on japanilaisia Mazakeja.
Mazak-koneet on todettu tuotannossamme tehokkaiksi ja tarkoiksi sekä luotettaviksi ja pitkäikäisiksi. Lisäksi etua tuottaa, että meillä on pitkä historia merkkiä Suomessa edustavan Wihurin kanssa toimimisesta. Tunnemme jopa huoltomiehet ihan henkilökohtaisella tasolla. Pieniinkin tarpeisiimme reagoidaan Wihurilla nopeasti. Siksi tämänkin sorvi-investoinnin yhteydessä valintamme kallistui selkeästi Mazakiin ja seuraavankin uuden Mazakin hankinta on edennyt jo neuvotteluvaiheeseen, kertoo Hanza:n maajohtaja Juhani Niiranen.

Uusi Multiplex W-200Y -sorvauskeskus on varustettu portaalipanostajalla, joka yltää 10 kg:n painoisten osien siirtelyyn. Tämä uusin Mazakimme hankittiin vahvistamaan yleisesti kapasiteettiamme ja se soveltuu hyvin tiettyjen avaintuoteperheiden valmistukseen, valaisee Niiranen.
Mazak Multiplex W-200Y on 25 % tehokkaampi vanhoihin koneisiimme verrattuna. Lisäksi käyttäjät ovat kiitelleet, että uusi kone on myös huomattavasti hiljaisempi kuin vanhat koneet. Tämä lisää työmukavuutta ja työssä viihtymistä, millä on luonnollisesti motivaatiotasoakin parantavia heijastusvaikutuksia, jatkaa Niiranen.

Lue lisää Eurometalli-lehdestä