Menestystä Talvitiepäivillä 2018

Diplomi osoituksena talvihoitolaitteiden ennakkoasenteita murtavasta kehitystyöstä, sekä erinomaisesta työsuorituksesta

Suomessa käytetään noin 100 miljoonaa euroa teiden talvikunnostukseen, mitä tehtävää suorittaa sekä julkinen sektori että erilaiset liikeyritykset alkaen kiinteistöyhtiöistä. Tieyhdistyksen järjestämä Talvitiepäivät -tapahtuma järjestettiin 7.-8.2. Lahden messu- ja urheilukeskuksessa. Tapahtuma on suunnattu pääsääntöisesti kuntien ja kaupunkien edustajille. Vierailijoiden joukossa oli jälleen mukana paljon yrittäjiä ja ulkomaalaisia toimijoita. Kävijämäärä oli arviolta n. 4000 - 5000 henkilöä. Wihurin Tekninen kauppa oli mukana ympäristönhoitokoneilla. Lanseerasimme uuden tuotteen valikoimaamme Goupil G4 sähkökäyttöisen hyötyajoneuvon ja Wille 665 mallin vähäpäästöiseksi päivitetyllä 100 kW moottorilla. Lisäksi näytillä mm. Wille 365 ja 465, sekä Schmidt Swingo imulakaisu-kone, pyöräkuormaaja CAT 906M ja tela-alusteinen kaivinkone CAT 305.5E2 CR.

 

    

Osallistuimme myös ulkona perinteiseen työnäytösajoon, jossa erinomaisesta työsuorituksesta ja ajosta voimme onnitella ja kiittää myös Cateva Oy:n Marko Korhosta. Työkoneena meillä toimi tällä kertaa huippu-Wille 855C, jossa oli Vila-avoharja ja Vilan De-Icer -liuoslevitin. Näytöksestä pokkasimme Suomen Tieyhdistys-raadin diplomin. Diplomi on osoitus talvihoitolaitteiden ennakkoasenteita murtavasta kehitystyöstä, sekä erinomaisesta työsuorituksesta!

 

Kävijät olivat hyvin kiinnostuneita kaikista nähtävillä olevista malleistamme ja tarjouspyyntöjä saatiin paljon työstettäväksi. Kiitos kaikille Talvitiepäivillä osastollamme vierailleille! Hieno tapahtuma on nyt takana työnäytöksineen kaikkineen ja katseemme ovat kääntyneet jo kohti ensi viikkoa ja Vihertekniikka 2018 tapahtumaa Jyväskylässä 14.-15.2. Vihertekniikkassa luvassa mm. uutuuksien esittelyä!