Norcar-pienkuormaajat Teknisen Kaupan valikoimaan

Wihurin Tekninen Kauppa on ­Norcar-pienkuormainten ja työlaitteiden uusi jälleenmyyjä Suomessa

Tekninen Kauppa on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcarin koneet ja työlaitteet täydentävät nykyistä tuotevalikoimaa, koska muut tuotteemme ovat fyysisesti isompia kuin Norcarin pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, mutta silti vahvaa ja ketterää konetta. Norcar tuotevalikoima esitellään asiakkaille Lepaalla 15.-17.8.2019 osastollamme ja koeajopaikalla.

     

Uusikaarlepyyssä sijaitseva Norcar Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi pienkuormaimia ja niiden lisälaitteita. Kuormaimet ovat tunnetusti ketteriä, kestäviä ja vahvoja. Norcarin pienkuormaimia myydään nykyisin 15 maassa ympäri maailmaa. Kotimaan markkinat ovat aina olleet Norcarille tärkeät. Tähän saakka suomalainen asiakaskunta on koostunut lähinnä maanviljelijöistä.

Norcarilla on tuotannossa seitsemän erilaista pienkuormainta, sekä niille noin 50 erilaista työlaitetta. R&D-osasto kehittää jatkuvasti uusia kuormainmalleja ja työlaitteita. Myös olemassaolevia malleja päivitetään koko ajan uusilla toiminnoilla ja parannuksilla, jotka hyödyttävät niin käyttäjiä kuin ympäristöäkin.

Kaikki mallimme valmistetaan Uudessakaarlepyyssä, missä ne loppuasennuksen jälkeen käyvät läpi tiukan testausohjelman. Testauksella varmistetaan, että kone täyttää Norcarin pienkuormaimille asetetut korkeat vaatimukset.

Norcarin pienkuormaimet voidaan varustaa erilaisilla ominaisuuksilla, joihin lukeutuvat hydrauliikka, voimansiirto, turvallisuus ja ajomukavuus. Kaikki tämä siksi, että kuormain täyttäisi loppukäyttäjän asettamat korkeat vaatimukset.

Jan Hägg, myyntijohtaja, Norcar Ab:

- Pienkuormaimen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Uudella yhteistyöllä otamme tärkeän askeleen kohti suurempia markkinoita, joilla tärkeitä tulevaisuuden aloja ovat mm. kiinteistönhoito, teollisuus, maarakennus sekä puutarha-ala.

- Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme tehneet sopimuksen Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden myynnistä Suomessa Wihuri Teknisen Kaupan kanssa.

Ollipekka Sinisalo, myyntijohtaja, Wihuri Oy Tekninen Kauppa:

- Wihuri on suuri toimija ympäristö- ja monitoimikoneiden alalla. Norcarin pienkuormainten ja niiden työlaitteiden valikoima sopii hyvin tuotepalettiimme, koska omat tuotteemme ovat nykyisellään fyysisesti isompia kuin Norcarin pienkuormaimet. Näin vahvistamme valikoimaamme niille asiakkaille, jotka tarvitsevat työssään pienempää, vahvaa ja ketterää konetta.

- Yhteistyökumppanin valinnassa meille oli tärkeää, että tuotteiden laatu on yhtä korkea kuin omien koneidemme. Odotamme innolla pitkää ja antoisaa yhteistyötä uuden kumppanimme kanssa.


Lisätietoja:

Wihuri Oy Tekninen Kauppa, Ollipekka Sinisalo, 040 070 5880, ollipekka.sinisalo@wihuri.fiwww.tekninenkauppa.fi

Norcar Ab, Jan Hägg, 040 668 6030, jan.hagg@norcar.comwww.norcar.com

 

Tutustu valikoimaan