Norcar tuo markkinoille upouuden maailmanluokan pienkuormaajan

Kotimainen Oy Norcar Ab tuo markkinoille upouuden maailmanluokan pienkuormaajan

Pohjanmaalla, Uudessakaarlepyyssä sijaitseva yritys, Oy Norcar Ab tuo markkinoille uuden pienkuormaajan nimeltään Norcar a7750. Uusi pienkuormaaja on nopeampi, älykkäämpi sekä vahvempi kuin yrityksen aiemmat pienkuormaajat ja se on varusteltu täysin uudella teknologialla. Uuden pienkuormaajan avulla Oy Norcar Ab vahvistaa globaalia markkina-asemaansa tuottajien laatujohtajana pienkuormaajien segmentissä.

Norcar a7750 pienkuormaajan lanseeraus on ensimmäinen askel uuteen Norcar 2021 mallisarjaan

– "Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja havainneet että suurempien ja voimakkaampien pienkuormaajien kysyntä on kasvanut markkinoilla. Uusi a7750 on varusteltuna aivan uudella teknologialla ja se on yrityksen tähän astisista pienkuormaajista ehdottomasti voimakkain. Tämän vuoksi olemme varmoja siitä että a7750 tulee vastaamaan markkinoiden tarpeisiin. Yrityksellemme tämä tarkoittaa sitä että voimme laajentaa asiakaskuntaamme entisestään sekä vastata yhä useampien konekäyttäjien tarpeisiin. Yrityksenä olemme ottaneet harppauksen eteenpäin, niin pienkuormainten tuottajana kuin tuotemerkkimme kehittämisenkin suhteen", sanoo toimitusjohtaja Lotta Lindén- Svarvar.

Made in Finland - tärkeä etu vientimarkkinoilla

Norcarin tehdas sekä kokoonpano sijaitsevat Pohjanmaalla, idyllisessä Uudenkaarlepyyn pikkukaupungissa. Yrityksen suurimmat asiakassegmentit ovat maatalous, rakennusala, kunnat sekä urakoitsijat ja n. 90% tuotannosta menee suoraan vientiin, lähinnä Pohjoismaihin sekä Pohjois-Eurooppaan.

– "Uuden a7750:n julkaisun myötä uskomme että useammat tahot kiinnostuvat tuotteistamme ja tavoitteenamme onkin laajentaa myyntiä Eurooppaan, meille uusille markkina-alueille. Tulevaisuudessa aiomme myös keskittyä entistäkin enemmän koneiden turvallisuuteen, ketteryyteen sekä ympäristön kuormituksen vähentämiseen.  Vientimarkkinoilla suomalaisuutta pidetään vahvasti laadun indikaattorina", sanoo Lindén- Svarvar

Kuljettaja keskiössä

Norcar on jo pitkään ollut maailman kärjessä kehittäessään turvallisuutta ja mukavuutta käyttäjille.

  • Uuden a7750:n tavoitteena on säilyttää jo aiemmista malleista tuttu kompakti ja ketterä kuormaaja, mutta samalla lisäten käyttäjän turvallisuutta sekä ajomukavuutta, sanoo tuotekehityspäällikkö Magnus Holm
  • Suurin vahvuutemme on läpi linjan kulkeva korkea laatu. Työskentelemme huolellisesti ja valmistamme vain sellaisia tuotteita, joista voimme olla ylpeitä. Niin pienkuormaimet kuin tarvikkeemme ja lisälaitteemmekin ovat erittäin laadukkaita. Työskentelemme jatkuvasti tuotekehityksen parissa, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Yksi vahvuuksistamme on osa kuormaimiemme ominaisuuksista, joita ei muilla tuottajilla ole valikoimassaan.


Yhteystiedot:

Lotta Lindén-Svarvar, tj +358 50 592 1128

Magnus Holm, tuotekehityspäällikkö +358 40 670 0610

 

Tekniset tiedot Norcar a7750

50 hv Stage V dieselmoottori, a7750 on varusteltu 50 hk Stage V dieselmoottorilla mikä lisää vetovoiman suorituskykyä, ajonopeutta sekä hydrauliikkaa.

Uusi runko matalalla painopisteellä.  Uusi runko on hyvin tasopainossa ja matalan painopisteensä ansiosta kuormaimen koko nostokyky saadaan käyttöön ilman lisäpainoja.

Uusi ajoympäristö. Norcar a7750 on saanut uuden ajoympäristön sekä turvakaaren. Kuljettajan paikalta on erinomainen näkyvyys, loistava ergonomia ja kuormaimeen on helppo astua sisään ja ulos.

Norcar "Heavy Duty" -rakenne, Norcar a7750 jatkaa jo tunnetulla "Heavy Duty" -rakenteella ja muotoilulla. Keskitetty nostopuomi, täysin hitsattu runko sekä pinnat kestävästä teräslevystä takaavat kestävän laadun.