SITECH tuotevalikoima kasvaa: Trimble SiteVision

Trimblen uusi huipputarkka ja kannettava lisätyn todellisuuden järjestelmä tuo tietojen visualisoinnin ulkoilmaan

Trimblen SiteVision tarjoaa innovatiivisen tavan tutkia ja ymmärtää monimutkaisia tietoja

SITCH Finland ottaa tuotevalikoimaansa uuden Trimble® SiteVision -järjestelmän, joka on ulkoilmassa toimiva lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisu. Sen avulla käyttäjät voivat visualisoida 2D- ja 3D-tietoja lähes missä tahansa työmaalla matkapuhelin- tai internetyhteyden avulla, mikä helpottaa ja tehostaa suunnittelua, yhteistyötä ja raportointia.

Tässä kevyessä ja kannettavassa tai sauvaan kiinnitettävässä ratkaisussa on sekä laitteisto että ohjelmisto. Käyttäjät pystyvät tarkastelemaan 3D-malleja ja laitteita niiden todellisessa käyttöympäristössä 1:1-mittakaavassa lähes mistä tahansa kulmasta tai asemasta.

 

 

 

Laitteisto
Trimblen SiteVisionin integroitu maastomittausjärjestelmä sisältää
Trimblen Catalyst DA1 -antennin, elektronisen etäisyysmittarin (EDM) ja virransyötön. Kevyt ja kannettava laite voidaan yhdistää käyttäjän omaan Android™-matkapuhelimeen.

 

 

 SiteVision hyödyntää pilvipohjaista Trimble Connect™ -isännöintipalvelua ja pystyy käyttämään malleja infrastruktuurin ja rakennusten elinkaaren kaikista vaiheista aina teiden tai rakennusten alustavista piirroksista laitteiden toiminta- ja kunnossapitovaiheisiin

Lue tarkempi tuotekuvaus tuotesivulta ja ota yhteyttä oman alueesi myyjään! Yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ