UNBEATEN – Teitä varten

Unbeaten-kampanjan koneisiin sisältyy veloituksetta ensiluokkainen lisävaruste- ja palvelusopimuspaketti, joka takaa yksilöllisen koneen täysin turvatuilla käyttötunneilla kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Kysy myyjältäsi lisätietoa Unbeaten-lisävarustepaketeista, esimerkiksi automaattiohjaus vain hintaan 1500 € alv. 0% (OVH 5442 € alv. 0%).

Kampanja on voimassa 30.4.2021 asti tai niin kauan kuin kampanjakoneita riittää – ole siis ripeä! Kampanja koskee John Deeren 6155R-6215R tehdastilattuja malleja. Kysy lisää myyjältäsi: https://www.witraktor.com/yhteystiedot/maatalous/ 

 

Laatua, jonka näet

Kampanjakoneet on viimeistelty yksilöllisillä varusteilla, mm. nahkaratilla ja -penkinsuojuksella, lattiamatolla sekä asiakkaan mukaan personoidulla ikkunateippauksella.

 

PowerGard Plus 1+2 vuotta

Kampanjakoneisiin sisältyy PowerGard Plus -jatkoturva, joka kattaa kaikki traktorin komponentit tarjoten huolettomia käyttötunteja. Jatkoturvaan kuuluu luonnollisesti valmistajan huolto-ohjelman mukaiset huollot alkuperäisillä John Deeren varaosilla ja öljyillä, koulutetun Witraktor korjaamon tai sopimushuollon toimesta. 3 vuoden huollot sisältyvät hintaan (1500h/3 vuotta). 

 

FarmSight Select 3 vuodeksi

FarmSight -palvelupaketin myötä saat koko joukon koulutettuja ammattilaisia tueksesi kasvukaudelle vain puhelinsoiton päähän. Asentajillamme on käytössään John Deeren Connected Support -etädiagnostiikkatyökalut, joilla he valvovat koneesi moitteetonta toimintaa, ja pystyvät parhaimmillaan ratkaisemaan ongelman nopeasti nykytekniikkaa hyväksi käyttäen. Lisäksi palvelupaketteihin kuuluu koneesi käytön optimointi, neuvontakäynti tilalla sekä sesonginaikainen puhelinpäivystys. Pystymme tarjoamaan tarvittaessa myös varakoneen 48 h sisällä, jos työ omalla koneellasi keskeytyy.

 

John Deere Finance, 0% korolla

John Deere Finance -rahoitus 3 vuoden osamaksu korko 0% (3-5 vuotta 0,99% korolla) + perustamiskulut sekä käsittelymaksu.