Varastontyhjennys: viimeiset TerraTracit ja Swingot nyt huippueduin!

Tyhjennämme varaston Aebi TerraTrac 211- ja Swingo 200+ -koneista. Myymme viimeiset kappaleet tuntuvin alennuksin, nollakorolla (lyhennys- ja korkovapaa 31.5.2021 asti) sekä saat vielä kaupan päälle John Deeren sauvaleikkuri Z335:n tai puutarhatraktori X126:n.

Kampanjatuotteet

TerraTrac 211 – 69 000€

Aebi TerraTrac on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen työskentelyyn mäkiseen ja vaativaan maastoon. Siihen on saatavilla monipuolinen työlaitevalikoima, joka takaa koneelle ympärivuotisen käytön. Lue lisää koneesta tästä.

Swingo 200+ – 99 000€

Swingo 200+ on omalla alustalla oleva tehokas, ergonominen ja ympäristöystävällinen imulakaisukone niin keskustan kuin taajaman ulkopuolisten katujen ja piha-alueiden puhdistukseen. Lue lisää koneesta tästä.

Kaupan päälle John Deeren ympäristönhoitokone

John Deere
Sauvaleikkuri Z335

Z335E on täydellinen malli esteitä sisältäville puutarha-alueille sekä ihmisille, jotka haluavat nopeutta ja tehoa. Lue lisää tästä.

 

John Deere
Puutarhatraktori X126

X126 yhdistää luotettavuuden, kestävyyden ja tehon jokaisessa rakenteensa osassa, siinä on mm. täysin hitsattu teräsrunko ja valurautainen etuakseli. Lue lisää tästä.

 

Kampanjatuotteet nollakorolla!

Tarjoamme kampanjatuotteisiin nollakorkoisen ja lyhennysvapaan rahoituksen 31.5.2021 asti. Rahoitus edellyttää OP Yrityspankin myönteisen luottopäätöksen. Kysy lisää Wihuri/Wille-jälleenmyyjältäsi!

Ympäristönhoitokoneet - Yhteydenotto