WIHURI OY TEKNISELLE KAUPALLE JOHN DEERE -EDUSTUS

Wihuri Oy Tekninen Kauppa ja John Deere Walldorf ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintaedustuksesta Suomessa. Sopimus astuu voimaan välittömästi.

Wihuri Oy Tekniselle Kaupalle John Deere -edustus

Yhdessä John Deeren kanssa olemme sitoutuneet tarjoamaan markkinoiden parasta palvelua asiakkaillemme. Hyödynnämme alan viimeisintä saatavissa olevaa teknologiaa, ja näin pystymme takaamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Nyt julkaistu edustus koskee John Deeren AG, Turf, Golf ja Home Owner -tuotevalikoimia sekä niihin liittyviä huolto-, korjaus- ja varaosapalveluja sekä ratkaisuja.

  • AG tuotesegmentit sisältävät maataloudessa käytettävät koneet ja laitteet. Laajasti tunnetuimpina tuotteina ovat John Deere -traktorit sekä -puimurit.
  • Turf-tuotesegmentistä löytyvät ammattileikkurit sekä kiinteistötraktorit kunnille ja kaupungeille viheralueiden hoitoon. Turf-segmenttiin kuuluvat myös John Deere Gator -monikäyttöajoneuvot.
  • Golf-segmentissä John Deerellä on valikoimissaan muun muassa hybrid-leikkurit golf-kenttien hoitoon.
  • Home Owner -tuotevalikoimiin kuuluvat tunnetuimpina tuotteina ruohonleikkurit loppukuluttajasegmentille.

Yhteistyö John Deeren kanssa sopii täydellisesti Teknisen Kaupan strategiaan, jossa korostuu korkea laatu ja premium-tarjonta. Yrityksen perustaja John Deere lausui vuonna 1837 seuraavasti: ”En koskaan laita nimeäni tuotteeseen, joka ei edustaisi parasta osaamistani” (I Never put my name on a product that does not have the best that is in me).

Wihuri keskittyy jatkossakin Teknisen Kaupan pitkäjänteiseen kasvattamiseen kannattavasti. John Deere -yhteistyö perustuu aitoon yhteistyöhön ja nyt tehty sopimus luo mahdollisuuden rakentaa Teknistä Kauppaa entistäkin laajemmalle ja vahvemmalle pohjalle.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa vahvistaa verkostoaan Suomessa uuden edustuksen myötä. Olemme jatkossakin lähellä asiakkaitamme, kirjaimellisesti.

John Deeren tuote-edustus toteutetaan Suomessa Witraktor-nimen alla.

Lisätietoja:
Jonne Honkanen
Operatiivinen johtaja
040 139 5887
jonne.honkanen@wihuri.fi

www.wihuri.fiwww.tekninenkauppa.fi

 

WIHURI OY
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä n. 5 200.

WIHURI OY TEKNINEN KAUPPA
Wihurin Tekninen Kauppa on jo useiden vuosikymmenien ajan tunnettu alansa asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Wihuri Oy Teknisellä Kaupalla on laaja tuotevalikoima sisältäen ajoneuvolämmittimet, ilmastoinnit, korjaamolaitteet, ammattityökalut, venetarvikkeet, trukit, ympäristönhoitokoneet, työstökoneet, infra-alan koneautomaatio-ratkaisut sekä kattavat jälkimarkkinointipalvelut.

DEERE & COMPANY 
John Deere on maailman suurin metsä- ja maatalouskoneiden valmistaja sekä merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. John Deeren markkina-arvo on noin 56 miljardia dollaria ja liikevaihto (2018) yli 37 mrd USD. T&K panostukset 2018 oli 1,2 mrd USD. Yritys on perustettu vuonna 1837. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 68 000 henkeä.