Aluehuoltopäällikkö, Pohjois-Suomi

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Pohjois-Suomi
Haku päättyy: 
27.09.2020

Haemme asiakaspalveluhenkistä

ALUEHUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Suomen alueelle

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta huolto- ja korjaamopalvelua toimivin ratkaisuin. Toivomme, että sinullakin on aito halu ja kyky tuoda lisäarvoa asiakkaillemme ja varmistaa, että asiakastyytyväisyytemme on edelleen huipputasoa.

Tehtävässäsi vastaat alueesi (Vaasa – Seinäjoki – Kuopio – pohjoispuoli) huoltokorjaamoiden tulosvastuullisesta johtamisesta, kehittämisestä, toiminnasta ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Toiminta-alueesi on laaja ja näin matkustaminen eri toimipisteidemme välillä on arkipäivääsi.

Organisaatiossa on kaikkiaan n. 35 henkilöä, esimiehenä toimit viidelle työnjohtajille. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi – sinulla on vahvaa kokemusta esimiestehtävistä ja “pilkettä silmäkulmassa” -asennetta, jotta saat tiimin toimimaan kannustavalla otteellasi motivoituneesti ja tehokkaasti.

Etsimme ennen kaikkea aktiivista, huumorintajuista ja sosiaalisesti taitavaa teknisen alan ammattilaista, jolla on kykyä hioa oman alueen palveluhuoltotoiminta huippuunsa. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja aikaansaava. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on taitoa monien asioiden samanaikaiseen hallintaan sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaamisesi mukaan. Pääset työskentelemään laadukkaiden ja tunnettujen tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä saat näköalapaikan kasvavassa, vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • alalle soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta (vähintään AMK)
  • oma-aloitteisen, pitkäjänteisen, tehokkaan ja tuloksellisen työotteen
  • aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta, mielellään tekniseltä alalta
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • SAP-toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus on tehtävässä etu

Arvostamme aiempaa kokemusta teknisen kaupan asiakkaiden parista ja huoltokorjaamotuntemus on eduksesi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen https://www.experis.fi/tyo/wihuri-tekninen-kauppa-aluehuoltopaallikko-yhdistelmahaku viimeistään 27.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com tai puh. 040 700 0204.