Huoltopalvelut

Teknisen Kaupan maanlaajuinen piirihuoltoverkosto ja kiinteät korjaamot takaavat asiakkaiden investoinneille kaikilla toimialoilla täyden vastineen ja tuotteiden käyttövarmuuden. Emme tarjoa ainoastaan yksittäisiä koneita tai laitteita, niiden varaosia tai huoltopalveluja, vaan asiakkaan kannalta kustannustehokkaan kokonaisuuden. Tavoitteemme on, että asiakkaan on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asioida kanssamme – keskittyen ydinliiketoimintaansa.

 

Korjaamot

Teknisen Kaupan verkoston täyden palvelun palvelukeskukset sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Vaasassa ja Kuopiossa.

Korjaamoilla palvellaan asiakasta kaikissa koneiden ja laitteiden elinkaaren vaiheissa, alkaen varustelu- ja käyttöönottohuolloista, perushuolloista ja vianetsinnästä aina komponenttien ja kokonaisten koneiden peruskunnostuksiin.

 

Piirihuoltopalvelut

Kiinteää korjaamoverkostoa täydentää koko maan kattava piirihuoltoverkosto: yli 50 hyvin varustettua huoltoautoa ja asiantuntevaa piirihuoltomiestä eri puolella maata.

Ammattitaitoiset piirihuoltomiehet pääsevät nopeasti koneen luokse tekemään määräaikais- ja sopimushuollot, korjaukset ja vianetsinnän sekä tarvittavia mittauksia kaikkialla Suomessa.

Piirihuoltoautojen varustukseen kuuluvat käsityökalujen ja kone- tai laitekohtaisten erikoistyökalujen lisäksi luonnollisesti myös vikadiagnostiikkalaitteet etäyhteyksineen.

Katso yhteystiedoista lähin sinua palveleva korjaamo ja ota yhteyttä!

 

Työstökoneiden huoltopalvelut

Tarjoamme edustamillemme Mazak-työstökoneille koko maan kattavaa tehokasta huoltopalvelua asiakkaidemme tiloissa. Yhteen konevalmistajaan keskittyvää huoltohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti Mazakin tuotteisiin. Tarjoamiimme työstökonehuoltopalveluihin kuuluvat koneasennusten lisäksi vikakorjaukset, ennakoivat vuosihuollot, geometriamittaukset, kalibroinnit ja konesiirrot.

Katso työstökonehuollon yhteystiedot ja ota yhteyttä!

 

John Deeren sopimushuoltoyhtiöt

Tavoitteenamme on laaja huoltoverkosto, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on allekirjoittanut useiden yhteistyökumppaneiden kanssa maanlaajuisesti sopimukset uusista John Deere sopimushuoltoyhtiöistä.

Katso John Deeren valtuutettujen huoltopisteiden yhteystiedot ja ota yhteyttä!

 

Katso huoltopalvelujen laajempi kuvaus ja yhteystiedot tuoteryhmittäin alla olevia linkkejä klikkaamalla: