Huoltosopimukset

Huippulaatuiset koneet eivät yksin riitä menestyvän liiketoiminnan tarpeisiin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat eritasoiset huoltosopimukset, joista asiakas voi valita itselleen ja koneelleen parhaiten soveltuvan vaihtoehdon koko koneen eliniäksi.

Oletko koskaan miettinyt seuraavia asioita:

  • Mitä koneen huoltaminen maksaa?
  • Mitä huolto-osat maksavat?
  • Mitä tekemättä jäävä laskutettava työ maksaa?
  • Mitä koneesi korjaukset maksavat?
  • Mistä saada ammattitaitoiset huoltomiehet?
  • Tulikohan työ tehtyä?
  • Muistitko tilata kaikki tarvittavat osat?
  • Omistatko kaikki tarvittavat työkalut ja ovatko ne kunnossa?
  • Onko koneesi huoltohistoria dokumentoitu?

Sinun ei tarvitse miettiä näitä, jos et välttämättä tahdo. Me olemme tehneet sen puolestasi.

Wihurin Teknisen Kaupan ennakoiva huoltosopimus on koneesi käyttökustannusten ja -varmuuden kannalta kustannustehokkain ratkaisu. Sopimus takaa, että sinun ei enää tarvitse tilata huolto-osia, kantaa huolta öljynvaihdoista ja öljytilojen täytöstä tai miettiä tuliko kaikki tarvittavat tarkistukset tehtyä huollon yhteydessä. Koneesi jälleenmyyntiarvo nousee, koska sen huoltohistoria dokumentoidaan ja tunnetaan tarkasti.

Huoltosopimukset varmistavat, että huolto-, kunnossapito- ja korjaustyösi tekee pätevä, konekohtaisen koulutuksen käynyt mekaanikko, jolloin sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen. Huoltosopimus voidaan räätälöidä kaikenlaisiin tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko sinulla yksi kone tai useampia, voit solmia juuri itsellesi parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Voit olla varma, että koneesi tekee mahdollisimman tehokkaasti tuottavaa työtä.

Huollon ollessa ajankohtainen, vain puhelinsoitto ja työmaallesi saapuu ammattitaitoinen mekaanikko, joka tekee määräaikaishuollon valmistajan suosittelemalla tavalla. Samalla hän tarkistaa koneen yleiskunnon ja kaikki kriittiset huoltokohteet, varmistaen näin koneen moitteettoman toiminnan myös jatkossa. Lisäksi mekaanikko huolehtii jäteöljyistä ja käytetyistä huolto-osista ympäristöystävällisellä tavalla. Samalla tehdään mahdolliset valmistajan ohjeiden mukaiset muutostyöpäivitykset. Huolloissa käytetään aina alkuperäisiä varaosia ja -öljyjä, joiden korkeaan laatuun voit aina luottaa. Huoltosopimus voidaan tehdä käyttötuntiperustaisesti tai kiinteään kuukausihintaan.

Sopimus voidaan tehdä sekä uusille että käytetyille koneille.

Sopimusmyynti

Tomi Peltonen, jälkimarkkinointi
Puh. 040 483 0480

Pauli Rajamäki, jälkimarkkinointi
Puh. 0403558785

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@wihuri.fi.

 

Vuosihuollot Mazak-työstökoneille

Tarjoamme ennakoivia vuosihuoltoja myös edustamillemme Mazak-työstökoneille. Ammattitaitoiset huoltohenkilömme tekevät tehtaallanne Mazakin suosittelemat koneen vuosihuoltotoimenpiteet, ja lisäksi mittaavat koneen geometriat ja tarvittaessa säätävät koneen tarkkuudet kohdalleen. Huolloista ja mittauksista annetaan tilaajalle selkeä dokumentaatio ja mittapöytäkirja, joiden avulla työstökoneen tarkkuutta ja huoltohistoriaa voidaan hallita tehokkaasti koko koneen elinkaaren ajan.