Empas

EMPAS - Myrkytön rikkaruohon torjuntamenetelmä

 

Empas on markkinoiden ympäristöystävällisin rikkakasvien torjuntamenetelmä. Empas-laitevalmistaja on kehittänyt ympäristöystävällisiä menetelmiä vuodesta 1999 lähtien ja toiminut kasvihuone-viljelyalalla jo 40 vuotta.

Empass-laitteet ovat toimintavarmoja, kustannustehokkaita ja ympäristöarvoja kunnioittavia tuotteita. Asiakkaidemme on helppo työskennellä kaupunkialueilla, puistoissa, leikkipuistoissa, asuinalueilla, päiväkotien pihoilla, oppilaitoksissa, hautausmailla, sairaalan alueilla, maanteiden varsilla ja muissa käyttökohteissa. Empas-tuotteet sopivat myös kemikaalittomina maatalouspuolella, kuten marjatarhureille ja viljelijoille.

 

KuumaPAINEPESURI EI AJA SAMAA ASIAA

Kasville levitettävän veden lämpötilan on oltava 97–100 ° C, jotta kasvi aiotaan saada hengiltä. Alemmassa lämpötilassa ei saavuteta juureen saakka yltävää ketjureaktiota, ja kasvi kasvaa takaisin hyvin nopeasti saatuaan lähinnä tehokkaan kastelun.

  1. Epätasainen lämpötila = epätasainen lopputulos: Painepesuri on suunniteltu korkeaa painetta varten, ei pitämään yllä vakaata ja korkeaa lämpötilaa. Painepesurin suihkuttaman veden lämpötila vaihtelee vähintään kymmenen astetta, etenkin yli 75 asteen lämpötilassa. Empas laitteet on kehitetty ja suunniteltu ammattimaisesti tehtävään rikkakasvien torjuntaan, ja niiden toimintaperiaate on täysin päinvastainen painepesurien kanssa:  Rikkakasvien torjuntalaitteen paine on jatkuvasti erittäin alhainen ja vakaa.
  2. Suurempi kapasiteetti ja pienempi kulutus = alemmat kustannukset ja suurempi käyttäjä tehokkuus: Suurempi energiankulutus ja heikompi teho nostavat palkka- ja käyttökustannuksia. Kolmin–viisinkertainen määrä vettä neliömetriä kohden tarkoittaa samalla kolmin–viisinkertaisia kuluja ja tehottomampaa toimintaa.

 

Empas-tuotteita löydät seuraavista tuoteryhmistä: