Huoltomekaanikko, Kemi

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Kemi
Haku päättyy: 
20.09.2020

Haemme osaavan joukkoomme vahvistukseksi

HUOLTOMEKAANIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen Kemin alueelle

Mekaanikkonamme kohtaat asiakkaitamme sekä korjaamolla että asiakkaiden tiloissa ja siksi arvostammekin teknisen osaamisen lisäksi taitoa ja kykyä keskustella asiakkaidemme kanssa. Tehtävässäsi vastaat trukkien ja ympäristöhoitokoneiden (Linde- ja Wille -merkkien) huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä sekä tarvittaessa uusien laitteiden varustelusta. Tavoitteenasi on auttaa asiakasta suoriutumaan töistään tehokkaasti ja kannattavasti. 

Tehtävässä pääset hyödyntämään nykyaikaisia ja moderneja vianetsintäjärjestelmiä, laadukkaiden tuotteiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä työnjohdon, teknisen tuen, varaosa- ja konemyyjien kanssa. Onnistut työssäsi itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Olet ammattitaitoisen tiimimme jäsen, mikä tarkoittaa meillä sitä, että tukea ja opastusta on aina saatavilla. 

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme turvallisuudesta. Haluammekin luoda sinulle ympäristön, josta jokainen meistä pääsee työpäivän jälkeen ehjänä kotiin.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen kirjallista osaamista.

Katsomme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. C-ajokortti on hyvää plussaa, mutta ei välttämätön.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vaivattomasti tästä. Haku on auki 20.9.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Tommi Määttä p. 040 689 0286.