Huoltomekaanikkoja

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Kemi, Lempäälä, Lieto, Oulu, Rovaniemi, Siilinjärvi, Vaasa, Vantaa, Riihimäki ja Kouvola
Haku päättyy: 
06.12.2020

Haemme osaavan joukkoomme vahvistukseksi useita 

HUOLTO- JA PIIRIHUOLTOMEKAANIKKOJA

Mekaanikkonamme kohtaat asiakkaitamme sekä korjaamolla että asiakkaiden tiloissa ja siksi arvostammekin teknisen osaamisen lisäksi taitoa ja kykyä keskustella asiakkaidemme kanssa. Tehtävässäsi vastaat maatalous-, trukkien, ympäristöhoitokoneiden (John Deere-, Linde-, ja Wille -merkkien) huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä sekä tarvittaessa uusien laitteiden varustelusta. Tavoitteenasi on auttaa asiakasta suoriutumaan töistään tehokkaasti ja kannattavasti.  

Tehtävässä pääset hyödyntämään nykyaikaisia ja moderneja vianetsintäjärjestelmiä, laadukkaiden tuotteiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä työnjohdon, teknisen tuen, varaosa- ja konemyyjien kanssa. Onnistut työssäsi itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Olet ammattitaitoisen tiimimme jäsen, mikä tarkoittaa meillä sitä, että tukea ja opastusta on aina saatavilla.  

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen avulla. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme turvallisuudesta. Haluammekin luoda sinulle ympäristön, josta jokainen meistä pääsee työpäivän jälkeen ehjänä kotiin. 

Mitä toivomme sinulta? 

  • soveltuvaa teknistä koulutusta 
  • mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta 
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen kirjallista osaamista. 

Katsomme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. C-ajokortti on hyvää plussaa, mutta ei välttämätön. 

Nyt haussa mekaanikkoja ja piirihuoltomekaanikkoja Etelä-Suomeen, Varsinais-Suomeen, Pirkanmaalle, Pohjois-Savoon, Pohjanmaalle, Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vaivattomasti  klikkaamalla tästä mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakuaika on 6.12.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Ari Pellikka, puh. 040 1458805 (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi)
Tomi Heikkilä, puh. 040 1479496 (Pohjanmaa)
Tommi Jäppinen, puh. 040 1929055 (Pohjois-Savo)
Toni Kallionpää, puh. 040 1826863 (Varsinais-Suomi)
Timo Kuohukivi, puh. 040 1582876 (Pirkanmaa)
Tero Lajunen, puh. 040 1587547 (Etelä-Suomi)

Sijainnit
Kemi, Lempäälä, Lieto, Oulu, Rovaniemi, Siilinjärvi, Vaasa, Vantaa, Riihimäki and Kouvola