J.A. Becker & Söhne

1897 Saksalainen Jacob August Becker perusti metalliverstaan. 1930 luvun alussa verstas alkoi valmistaa sylinterinostimia henkilö- ja kuorma-autoille. Wihuri on tuonut JAB-nostimia maahan noin 60 vuotta. JAB on edelleen sylinterinostimien valmistajana alansa ehdoton huippu.

Tehdas valmistaa nostimet kokonaan itse. Nostimien nostokyky on 3-80 t. JAB valmistaa myös korkeapainekompressoreita välillä 40-350 max bar. Sylinterinostimissa JAB on käsite, johon muita verrataan. JAB kevyen kaluston sylinterinostimet ovat helposti huollettavia ja erittäin pitkäikäisiä. Myös vanhaan sylinterinostimen monttuun on helposti asennettavia malleja. Raskaan kaluston sylinterinostimissa on vaihtoehtoja 2-sylinterisestä aina 5-sylinteriseen asti. Nostopää voi olla lattian pinnalle jäävä tai ”DeLuxe” versio lattiaan upotettuna nostopäänä. Järeimmillään 2-sylinterinostin saadaan 80 000 kg nostokyvyllä.

Erikoisnostimia on myös kiskokalustolle ja rinnekoneille. Junille, metroille ja raitiovaunuille soveltuvia nostinratkaisuja löytyy J.A. Beckerin valikoimasta esimerkiksi telinostimen muodossa.

Huippulaatua sylinterinostimiin JAB!

J.A. Becker & Söhne-tuotteita löydät seuraavista tuoteryhmistä: