Kirjanpitäjä

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
07.06.2020

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi tilinpäätöstaitoista

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi olet osa taloushallinnon palvelukeskuksemme reilun 10 hengen taloushallinnon tiimiä, joka vastaa konsernin yritysten kirjanpidosta ja raportoinnista, ostolaskujen käsittelystä, laskutus- ja perintätehtävistä. Kirjanpitäjänä vastaat konsernin yritystemme kirjanpidosta sekä hoidat mm. muistiotositteiden ja tase-erittelyiden laatimisen, käyttöomaisuuskirjanpidon hallinnoimisen, pääkirjanpidon täsmäytyksen ja oikeellisuuden varmistamisen sekä alv- ja viranomaisraportointia.

Etsimme ennen kaikkea myönteistä ja positiivisella asenteella varustettua tiimipelaajaa, joka auttaa organisaatioitamme ja tiimiämme onnistumaan työssään. Työskentelytyyliltäsi olet analyyttinen, tarkka ja asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija. Omaat kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja kykenet pitämään monta palloa liikkeellä yhtä aikaa ja osaat priorisoida asioita. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä työssään, oppia lisää ja olla kehittämässä taloushallinnon toimintoja tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää ja kasvattaa osaamistasi taloushallinnon tehtävien parissa, kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ammattitaitoisten ja asiantuntevien kollegoiden parissa. Työpaikka sijaitsee Vantaalla.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. tradenomi / merkonomi)
  • vahvaa useamman vuoden kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä
  • kokemusta tilinpäätöksien ja veroilmoitusten teosta
  • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja ja palveluhenkisyyttä.
  • sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja kokemusta talouden toiminnan ohjausjärjestelmistä, esim. SAP.

Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vaivattomasti oheisen linkin https://wihuri.teamtailor.com/jobs/887483-kirjanpitaja-vantaa kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakuaika on 7.6.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Finance Manager Auli Järvinen p. 040 137 2975 tai auli.jarvinen(at)wihuri.fi