Metabo

Metabo on vuonna 1924 Saksan Nürtingenissä perustettu ammattisähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja. Kattava valikoima koneita ja tarvikkeita tarjoaa täydellisen ratkaisun sekä metalliteollisuuden että rakentamisen ja remontoimisen ammattilaisille.


Ketteryys ja innovaatiovoima on Metabon suurin vahvuus, ja panostus tuotekehitykseen on aina ollut voimakasta. Metabo onkin kehittänyt useita jo sittemmin markkinoille vakiintuneita teknologioita ensimmäisenä valmistajana maailmassa. Koneet suunnitellaan yhdessä koneita käyttävien ammattilaisten kanssa, jotta löydetään ratkaisut, jotka auttava sinua tekemään työsi entistä tehokkaammin ja turvallisemmin.

Tuotemerkkinä Metabo edustaa:

  • Tinkimätöntä laatua
  • Turvallisuutta
  • Tehokkuutta ja suorituskykyä


Metabolla uskotaan, että tulevaisuus on akkutoimisissa työkaluissa ja siksi he ovat panostaneet voimakkaasti akkuteknologiansa edelleen kehittämiseen. Metabolla kuljetaan järjestelmällisesti askel askeleelta kohti visiota johdottomasta työmaasta ja he takaavat, että uudet akut ja koneet ovat yhteensopivia myös edellisen sukupolven akkuihin.

Metabo on siis ammattilaisen varma valinta, tänään ja huomenna.

Metabo-tuotteita löydät seuraavista tuoteryhmistä: