Myynnin tuen vetäjä

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
27.09.2020

Vahvistamme toimintaamme ja haemme osaavaan joukkoomme

MYYNNIN TUEN VETÄJÄÄ

Tehtävä on uusi.

Tehtävässäsi vastaat Teknisen Kaupan liiketoimintaprosessien ja myynnin tukitoimintojen kehittämisestä, rakentamasi toimintamallin ja tiimin tuella. Osallistut kehitystoimenpiteiden suunnitteluun yhdessä tiimisi kanssa, ja viet projektipäällikön roolissa läpi hyväksytyt muutokset. Tunnet ja tiedät miten myynti-, tilaus-, laskutus- sekä toimitusprosessit rakennetaan ja miten niitä kehitetään niin, että ne palvelevat ja mahdollistavat kasvavan yrityksen tarpeita. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminta-alueidemme eri asiantuntijoiden kanssa sekä muiden sidosryhmien. Tehtävässäsi raportoit kehitysjohtajalle.

Toimit reilun 13:n energisen ja ammattitaitoisen henkilön esimiehenä. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi – sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja “pilkettä silmäkulmassa” -asenne, jotta saat tiimin toimimaan motivoituneesti, tehokkaasti ja kannustavalla otteellasi. Valmennat ja ohjaat tulevaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin niin tehokkuudessa kuin laadussa.

Etsimme ennen kaikkea myönteistä ja positiivisella asenteella varustettua vahvaa valmentajaa, jolla on kykyä tiimiläistensä henkilökohtaisten vahvuuksien ja toimintatapojen kehittämiseen. Omaat kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja kykenet pitämään monta palloa liikkeellä yhtä aikaa ja osaat priorisoida asioita. Lisäksi työ edellyttää sinulta itsenäistä otetta arjessa, organisointi- ja paineensietokykyä sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Eduksi katsomme erityisesti teknisen alan myynnin prosessien tuntemuksen sekä osaamista ERP-toiminnanohjausjärjestelmien hallinnasta ja käytön tehostamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden työskennellä viimeisimpien SAP liiketoimintaohjelmistojen parissa, ammattitaitoisten ja asiantuntevien kollegoiden tukemana. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja kasvattaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Työpaikkasi sijaitsee Vantaalla.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta (AMK)
  • näyttöjä myynnin kehitysprojekteista
  • aikaisempaa kokemusta esimiehenä toimimisesta, mielellään tekniseltä alalta
  • sujuvaa projektien hallinnan menetelmien käyttöä
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vaivattomasti oheisen linkin

https://wihuri.teamtailor.com/jobs/944671-myynnin-tuen-vetaja-vantaa  kautta. Haku on auki 27.9.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Tiina Laurila p. p. 040 7229841 /
18.9. klo 8.00 – 10.00 tai 25.9. klo 8.00 – 10.00.