Cat Konemyyjä, Oulu

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Oulu
Haku päättyy: 
02.06.2019

KONEMYYNNIN AMMATTILAISEKSI, Oulun alueelle

Tehtävässäsi vastaat sekä uusien että käytettyjen Cat-maarakennuskoneiden ja Cat Rental-vuokraamotoimintaan liittyvien palveluratkaisujen myynnistä. Tehtävässäsi vastaat nimetyistä asiakkuuksistasi ja teet aktiivista uusasiakashankintaa maarakennuksen ja teollisuuden eri alojen parissa.

Sinulla on kyky tunnistaa asiakkaidemme liiketoiminnallisia tarpeita ja osaat tarjota niihin juuri oikeita kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja, saattaen myyntiprojektit onnistuneesti maaliin. Kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, luomaan uusia asiakassuhteita sekä syventämään olemassa olevia asiakkuuksia.

Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä työssään, oppia lisää ja tehdä tulevaisuudessa tuloksellista myyntityötä.

Kokonaisvaltainen liiketoimintamme edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ja ratkaisuhakuista asennetta huomioiden kattavan ja laadukkaan palvelutarjontamme.

Toivomme sinulta

  • teknistä tai kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä liiketoimintaympäristöstämme
  • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • käyttökokemusta keskeisimmistä järjestelmätyökaluista (MS Office) sekä valmiutta uusien järjestelmien käyttöön
  • englanninkielen taitoa, ruotsinkielen taito on eduksesi
  • matkustusvalmiutta.

Erityisesti arvostamme kokemustasi maarakennuskoneiden tai vastaavien investointituotteiden myynnistä, myynnin tukemisesta tai jälkimarkkinoinnista.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden alan suurimman konevalmistajan tuotteiden parissa sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä myynnin urallasi, tosi mukavat työkaverit, näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. 

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 2.6.2019 mennessä osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi  otsikolla ”Konemyyjä”

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kimmo Ahonen, p. 040 196 0259.