Controller

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
15.01.2019

Haemme aktiivista ja itseohjautuvaa Controlleria ottamaan haltuun liiketoimintojemme monipuoliset raportointitehtävät sekä raportoinnin uudistamisen ja kehittämisen. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Teknisen Kaupan johdon ja osastojen vetäjien kanssa, osallistuen mm. liiketoiminnan tulosten mittaamiseen ja seurantaan sekä osastojen toiminnan tukemiseen.

Sinulla on ymmärrystä talouden tunnuslukuihin vaikuttavista tekijöistä ja taitoa nähdä liiketoiminnan osa-alueet kokonaisuutena. Uskallat haastaa totuttuja toimintamalleja ja innostut ajatuksesta päästä uudistamaan niitä. Kykenet omaksumaan nopeasti useat ja joskus haastavatkin tietojärjestelmät. Työskentelyotteesi on innovatiivinen, positiivinen ja energinen, ja koet muutostilanteet hienoina mahdollisuuksina. Lukujen lisäksi teet luontevasti ja mielelläsi työtä erilaisten ihmisten parissa.

Keskeiset tehtäväsi ovat:
- kuukausittainen ja viikoittainen raportointi johdolle ja eri osastoille
- raportoinnin kehittäminen yhteistyössä osastojen kanssa
- liiketoiminnan tulosten arviointi ja analysointi
- budjetointiin ja ennusteiden tekoon osallistuminen
- järjestelmien ylläpito ja käyttöopastus henkilöstölle

Odotamme sinulta
- tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (vähintään AMK-taso)
- noin viiden vuoden kokemusta tulosten analysoinnista ja raportoinnista
- sujuvaa Excel-osaamista ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta
- mahdollisesti kokemusta tietokantojen parissa työskentelystä
- hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

 Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän liiketoimintamme näköalapaikalla ja Wihurin kannustavassa työympäristössä.

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Terhi Airas puh: 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2019