Huoltoteknikko Mazak-työstökoneiden kenttähuoltoon

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa ja/tai Varsinais-Suomen alueet
Haku päättyy: 
27.04.2018

Työhösi kuuluu työstökoneiden asennus-, huolto- ja korjaustehtävät asiakasyritystemme tiloissa maanlaajuisesti. Haemme henkilöä ensisijaisesti Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan tai Varsinais-Suomen alueelle, mutta myös muut alueet ovat mahdollisia.

Tehtävä soveltuu palveluhenkiselle osaajalle, jolla on ehdottomasti matkustusvalmiutta ja -halua sekä intoa ja taitoa itsenäiseen ja vaihtelevaan työhön.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa mekaniikka- ja/tai sähköosaamista, lastuavien CNC-työstökoneiden käytön perustaitoja sekä työkokemusta työstökoneiden korjaamisesta ja huollosta. Työotteesi on oma-aloitteinen ja vastuullinen, ja haluat varmistaa jokaiselle asiakkaalle erinomaisen työtuloksen ja palvelukokemuksen. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen perusosaaminen sekä IT-perusteet hallussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa suomalaisessa perheyhtiössä ja maailman johtavan työstökonevalmistajan Mazakin tuotteiden parissa. Saat myös kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen Mazak-tiimimme tueksesi.

Lisätietoja tehtävästä saat huoltopäällikkö Juha Pantsarilta, p. 0400 433 622 ja osastojohtaja Jani Pulkkiselta, p. 040 164 6344.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.4.2018 mennessä osoitteeseen juha.pantsar@wihuri.fi