Kenttähuoltomekaanikko

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Kittilä ja Kemi
Haku päättyy: 
14.09.2018

Kenttähuoltomekaanikko Kittilään ja Kemiin

Haemme vakituista kenttähuoltomekaanikkoa Kittilään ja Kemiin. Tehtäviisi kuuluu trukkien sekä ympäristönhoito- ja maanrakennuskoneiden huolto- ja korjaustyöt. Työskentelet pääsääntöisesti Linde-, Wille- ja Caterpillar-merkkien parissa. Voit olla työelämässä vasta aloittava tai jo kokenut konkari; tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen asenteesi sekä innostunut työotteesi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta joko koulutuksen tai työn kautta. Suomen kielesi on sujuva ja englannin kielen hallitset kohtuullisesti. IT-perusteet ovat hallussasi. Katsomme eduksi kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn perehdytyksineen, mahdollisuuden kehittyä tehtävässä osaamisesi mukaan sekä tosi mukavat työkaverit.

Haku suoritetaan yhteistyössä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin rekrytointikonsultti Päivi Lahdenperä p. 040 357 2501. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.9.2018.