Luotonvalvoja

Yritys: 
Wihuri Oy
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
23.02.2020

Wihurin Tekninen Kauppa ja Aarnio yhteistyössä hakevat taloustiiminsä vahvistukseksi Luotonvalvojaa!

Luotonvalvojana huolehdit Wihurin asiakkaiden luottokelpoisuuden selvittämisestä ja seurannasta. Työssäsi muun muassa avaat uusia luottoja, selvität maksuvalmiutta ja luottokelpoisuutta, määrittelet ja hyväksyt luottorajoja, hoidat saatavien perintää sekä vastaat asiakkaiden kyselyihin puhelimitse ja sähköpostitse. Saat itsenäistä vastuuta, mutta yksin ei tarvitse jäädä, vaan teet tiivistä yhteistyötä muiden luotonvalvojien sekä taloushallinnon tiimin kanssa.

Etsimme huolellista ja numerotarkkaa tekijää, jolta löytyy valmiutta työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä. Luotonvalvonnan työssä korostuu myös rohkeus tarttua puhelimeen sekä kärsivällisyys selvitellä asiakkaiden tilanteita. Eduksi näemme, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on oma-aloitteinen ote ja innostus kehittää omaa ammattitaitoa luotonvalvonnan sekä taloushallinnon parissa.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (esim. tradenomi / merkonomi)
  • Taloushallinnon perusymmärrystä sekä kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä
  • Tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksesi:

  • Aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
  • SAP-osaamisen

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn ja tilaisuuden kehittää osaamistasi luotonvalvonnan ja taloushallinnon parissa
  • Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa – pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
  • Asiantuntevan ja mukavan tiimin tuen sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään su 23.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-luotonvalvoja-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Tekniseen Kauppaan ja  Aarnioon voit tutustua tarkemmin osoitteissa: https://www.tekninenkauppa.fi/ ja https://www.wihuri.fi/tata-tarjoamme/aarnio/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy:n palvelukseen.