Mekaanikkoja sekä kenttähuoltomekaanikkoja, Vantaa

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
31.05.2019

Haemme Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan MEKAANIKKOJA SEKÄ KENTTÄHUOLTOMEKAANIKKOJA

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tehtäviä on avoinna huolto- ja varustelutehtävissä kaikissa tuotemerkeissämme. Tulet siis työskentelemään Caterpillar, Linde tai Wille –tuotteiden parissa. Työ tapahtuu tehtävästä riippuen Vantaan palvelukeskuksessamme ja / tai Etelä-Suomen alueen asiakaskohteissamme. Tehtävässä työllistyt suoraan meille, Wihuri Oy Tekniseen Kauppaan vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:

 tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai työkokemusta

  • perustason hydrauliikan ja sähköjärjestelmien osaamista
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen ymmärrystä
  • B-ajokorttia, C-ajokortti katsotaan eduksi
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä intoa oppia uutta

Kerro meille, mitä osaat ja mitä uutta haluat oppia! Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä itsenäisen työn nykyaikaisen tekniikan ja arvostettujen tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja saat motivoituneen tiimin tueksesi. Tämän lisäksi saat samassa paketissa ison konsernin henkilöstöedut sekä vakaan työsuhteen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian. Hakemus ja hakuohjeet löytyvät täältä. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi viimeistään huhti-toukokuun välisenä aikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433 tai Sourcing Consultant Jussi-Petteri Asikainen, jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi, 040 661 7471.