Myynti-insinööri, SITECH Finland

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Oulu
Haku päättyy: 
16.11.2018

Haemme Tekniseen Kauppaan myynti-insinööriä SITECH Finland -tiimiin.

Tulet työskentelemään globaalin markkinajohtaja Trimblen infra-alan koneautomaatioiden ja mittalaitteiden sekä niihin liittyvien ohjelmistojen parissa. Vastaat itsenäisesti Trimblen ratkaisujen myynnistä suomalaisille maanrakentajille ja muille asiakkaillemme, myynnin tuloksellisesta kehittämisestä sekä asiakassuhteiden aktiivisesta ylläpitämisestä. Toimipisteesi sijaitsee Oulun seudulla.

Olet määrätietoinen, tuloshakuinen ja sosiaalisesti taitava joukkuepelaaja. Sinulla on idearikas, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työote ja hyvä paineensietokyky. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa myyntihenkisyyttä ja soveltuvaa teknistä koulutusta (ins./DI). Sinulla on jo osaamista maanmittauksesta tai infra-alasta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taitosi ovat sujuvat ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Tarvitset työssäsi myös matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa ja rennossa tiimissämme sekä mahdollisuuden seurata infra-alan teknologiakehitystä näköalapaikalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Janne Paitsola, p. 040 774 8506.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveen kanssa otsikolla ”myynti-insinööri” 16.11.2018 mennessä osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi.