Myyntipäälikkö, Linde-trukit ja sisälogistiikkaratkaisut

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
13.01.2019

Innostutko myynnistä, uusista haasteista ja ajatteletko ratkaisukeskeisesti? Haluatko olla mukana kehittämässä tuote-ja palvelutarjontaamme? 

Haemme myyntipäällikköä vastaamaan automaatio- ja sisälogististen ratkaisujen kokonaisuudesta, konsultoinnista, myynnistä ja ratkaisutarjontamme jatkuvasta kehittämisestä. Toimit tehtävässä myös teknisenä tuoteasiantuntijana, kouluttajana oman vastuualueesi osalta. Toimitusprosessista vastaaminen ja koordinointi tilauksesta käyttöönottoon, toteutettavien projektien osalta ovat myös arkipäivääsi. Tehtävä on uusi ja vakituinen. Tehtävässä raportoit yhtiön myyntijohtajalle.

Etsimällämme henkilöllä on näkemystä ja kokemusta b2b ratkaisumyynnistä. Hän suuntaa katseensa pidemmälle ja pystyy ennakoimaan mahdollisia alaan vaikuttavia kehitystekijöitä kuten mm. suhdanteet, markkinat, kilpailijat ja trendit. Omaat liiketoiminta- ja asiakaslähtöisen ajattelutavan, ongelmaratkaisuun pyrkivän asenteen ja toimit oma-aloitteisesti. Yhteistyö ja keskustelut asiakkaidemme projektien haasteista ja tavoitteista onnistuu luontevasti. Tietotekniikan sujuva hyödyntäminen helpottaa työssä onnistumista.

Olet valmis liikkumaan kotimaassa ja olet parhaimmillasi asiakkaiden luona, mutta hoidat myös muut sovitut vastuusi huolella.
 

Odotamme sinulta

- tekniikan alan tutkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta

- näyttöjä tavoitteellisesta b2b ratkaisumyynnistä

- sujuvaa projektien hallinnan menetelmien käyttöä

- kokemusta lähtevän/tulevan materiaalilogistiikan tehtävistä

- hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi

- matkustusvalmiutta

Arvostamme erityisesti kokemusta esimerkiksi itseliikkuvista ajoneuvoista, trukki- ja varastoautomaatioista, trukkiratkaisuista ja suunnittelu- ja simulointityökaluista.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla, mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä tehtävässä osaamisesi mukaan, tosi mukavat työkaverit ja näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppaninamme haussa toimiva Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204. Etenemme haussa sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.1.2019.


Paikkaa voit hakea täältä Experiksen hakusivun kautta