Osastoassistentti

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
21.08.2019

Oletko positiivinen ja tarkka, monipuolisista tehtävistä innostuva? Sinulla pysyy useampi pallo ilmassa hektisimmissäkin tilanteissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme kokoaikaiseen n. 7 kuukauden kestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle

OSASTOASSISTENTTIA

Työskentelet kahden Teknisen Kaupan tiimin (työstökoneet, ilmastointi ja lämmittimet) myynti- ja huoltotiimien tukena. Tehtävässäsi hallinnoit osto- ja myyntitilauksia sekä tiliöit ostolaskuja. Lisäksi olet tarvittaessa yhteydessä toimittajiin ja asiakkaisiin. Myyjiemme avuksi laadit tarjouksia sekä koostat konekohtaisia käyttöohjeita asiakkaille. Työpäivääsi kuuluu myös SAP C4C –asiakashallintajärjestelmän käyttö ja päivitys yhteistyössä myyjien kanssa. Huoltohenkilöstön raporttien syöttö ja laskutus kuuluu myös tehtäviisi.

Onnistut tehtävässä kun omaat järjestelmällisen ja ratkaisukeskeisen otteen työhön, etkä kaihda rutiineja työssäsi. Monipuolisessa tehtäväkentässä toimiminen edellyttää sinulta tarkkuutta, aktiivista otetta sekä priorisointikykyä. Asiakaspalveluasenteesi on erinomainen ja sinulla on osaamista osto- ja myyntitilausten parissa työskentelystä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse suoriutua, vaan saat hyvän perehdytyksen ja tekemistäsi tukevat mukavat ja osaavat työkaverit.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on jo tehtävää ajatellen olennaista työkokemusta.
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja toimintaa
  • kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyviä IT-valmiuksia (MSOffice ympäristö)
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi.

Katsomme eduksi aikaisempaa kokemusta tilaus-toimitusketjun hallinnasta sekä toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta, erityisesti SAP.

Tehtävän aloitus mahdollisimman pian mutta sovittavissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit. Haluamme sinusta luotettavan tiimipelaajan tiimiemme tueksi.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.8.2019 mennessä osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi otsikolla ”Osastoassistentti” Toimi nopeasti; tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstön kehittämisen asiantuntija Pirjo Hölttä, p. 040 1290 595 / 8.8. klo 9.00 - 10.00 tai 13.8. klo 14.00 – 15.00.