Ratkaisumyyjä

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Lieto
Haku päättyy: 
15.09.2019

Vahvistamme toimintaamme ja haemme osaavaan joukkoomme Varsinais-Suomen alueelle

RATKAISUMYYNNIN AMMATTILAISTA

Ratkaisumyynnin ammattilaisena vastaat Linde-trukkeihin/Caterpillar-maanrakennuskoneisiin ja Wille-ympäristönhoitokoneisiin liittyvien palveluratkaisujen, kuten huolto- ja rahoitussopimustemme sekä tarvittavien varaosien myynnistä.  Tehtävässä ylläpidät ja kehität nykyisiä asiakkuuksia ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Työpisteesi sijaitsee Liedon toimipisteessämme, myyntialueenasi on Varsinais-Suomi.

Menestyksellinen tehtävän hoito edellyttää konsultoivaa otetta myyntityöhön, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä trukki- ja sisälogististen ratkaisujen/maanrakennuskoneiden tuntemusta. Voit olla alalla uusi, kiinnostusta löytyy ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

Sinulla on kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota niihin asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, luomaan uusia asiakassuhteita sekä syventämään olemassa olevia asiakkuuksia. Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta.

Toivomme sinulta

  • Teknistä koulutusta tai muuta alaan soveltuvaa koulutusta
  • Alan työkokemusta, mekaniikan tuntemusta, hydrauliikan osaaminen plussaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä hallitset kirjallisen teknisen englannin kielen kohtuullisesti
  • IT-perusteet ovat hallussasi


Katsomme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit, sekä hyvän ansiotason. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 15.9.2019 mennessä osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi otsikolla ”Ratkaisumyyjä”

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 aluehuoltopäällikkö Juha Vuorinen, p. 040 120 7962.