Tekninen asiantuntija

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Vantaa
Haku päättyy: 
21.12.2018

Haemme uutta osaajaa vakituiseen työsuhteeseen ympäristönhoitokoneiden tekniseen tukeen. Työsi tavoitteena on saada asiakkaan kone nopeasti takaisin tuottavaan työhön. Keskeistä tehtävässä on yhdessä tiimin kanssa opastaa ja neuvoa asiakasta erilaisissa teknisissä ongelmatilanteissa.

Tehtävässäsi hoidat takuu- ja raportointikäsittelyä, jonka opit yhteistyössä eri edustamiemme merkkivalmistajien kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä koneiden valmistajien teknisen tuen kanssa, erityisesti ongelmatilanteissa. Työssä onnistuminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toisinaan myös myyntimme tarvitsee asiantuntevaa tukeasi, kun määritellään asiakkaillemme tilattavien koneiden teknisiä ominaisuuksia. Pidät myös asiakkaillemme ja huoltohenkilöstöllemme käyttökoulutusta oman vastuualueesi osalta. Avustat tarvittaessa huolto- ja korjaustöiden laskennassa.

Odotamme sinulta hyvää konetekniikan tuntemusta. Voit olla jo kokenut alan osaaja tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden kyky. Arvostamme erinomaisia kommunikointitaitoja, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta sekä paineensietokykyä kiireessäkin.

Työskentelet aktiivisella ja positiivisella asenteella, varmistaen asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Työ edellyttää jonkin verran matkustusta kotimaassa ja ulkomailla.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden parissa. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV, viimeistään 21.12.2018 osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi Toimi nopeasti; tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tomi Peltonen (tuotepäällikkö, jälkimarkkinointi) p. 040-483 0480.