Työkoneasentajan rekrytointikoulutus

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Haku päättyy: 
20.01.2019

Uudenmaan TE-toimisto järjestää yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa RekryKoulutuksen, jonka tarkoituksena on kouluttaa työkoneasentajia Wihuri Oy Teknisen Kaupan eri toimipisteisiin Suomessa. Asentajia haetaan seuraavasti Vantaa (2), Turku (1), Tampere (2), Kuopio (1), Oulu (2) ja Sodankylä (2).

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät perusvalmiudet työkoneasentajan erilaisiin työtehtäviin ja mahdollistaa työllistyminen vakituiseen työsuhteeseen Wihuri Oy Teknisen Kaupan eri toimipisteisiin. Työkoneasentajan tehtävissä osallistut mm. Caterpillar maansiirtokoneiden, Wille ympäristönhoitokoneiden ja Linde materiaalikäsittelylaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Lisätiedot
Koulutukseen valittavalta henkilöltä edellytetään oikeaa asennetta koulutukseen ja työhön sekä täsmällisyyttä. Hakijalle on eduksi koulutus tai työkokemus auto-, kuljetus-, sähkö- tai metallialasta.


KOULUTUKSEN TOTEUTUS

Koulutuksen kesto on 120 pv ja se sisältää sekä tietopuolista teoriakoulutusta että työssäoppimista. Tietopuolinen koulutus (35 pv) toteutetaan Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen Nirvan toimipisteessä (Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere) viikon jaksoissa. Wihuri Oy Tekninen Kauppa osallistuu/järjestää Tampereen ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden majoitus- ja matkajärjestelyt teoriakoulutuksen aikana. Koulutuksen työssäoppimisjaksot tapahtuvat Wihuri Oy Tekninen Kaupan toimipaikoissa edellä mainituilla paikkakunnilla.


KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

 * Mobilehydrauliikan perusteet

 * Mobilehydrauliikan putkistokoulutus

 * Työkonesähkö Mobilehydrauliikan ohjausjärjestelmät lisäksi Caterpillar-väylät

 * Työkoneiden mekaaninen asennus

 * Työkoneiden ilmastointilaitteet

 * SFS 6002 - ajoneuvoalan sähkötyö-turvallisuus

 * Työkoneiden keskusvoitelujärjestelmät

 * Työkoneiden lisälämmittimet

 * Korjaus- ja varusteluhitsaus

 * Hätäensiapu

 * ATK-taidot, integroidaan Caterpillar SIS-järjestelmän koulutus

 * Työnopastus ja työnopastajana toiminen (7 h)

 * Asiakaspalvelu

 * Tulityö- ja työturvallisuuskorttikoulutus

 * Trukkikortti

 * Työssäoppiminen.
 

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut järjestetään edellä mainituilla paikkakunnilla.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 682550 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen).
 

SUORAT LINKIT ERI TOIMIPISTEIDEN HAKEMUKSIIN:

Vantaan hakemukseen pääset tästä

Tampereen hakemukseen pääset tästä

Turun hakemukseen pääset tästä

Kuopion hakemukseen pääset tästä

Oulun hakemukseen pääset tästä

Sodankylän hakemukseen pääset tästä 

Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Hakuaika koulutuksiin päättyy 20.01.2019.

 

 LISÄTIETOJA

 Koulutuksen toteutuksesta ja sisällöstä lisätietoja antaa Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa koulutuspäällikkö Ari Halmela puh. 044 7906 250 (ari.halmela@takk.fi). Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00 - 16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi -osoitteesta.