Varaosamyyjä

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Raahe
Haku päättyy: 
23.08.2019

 

VARAOSA- / HUOLLON KENTTÄMYYJÄ

Varaosamyynnin ammattilaisena vastaat Caterpillar-maanrakennuskoneiden, Linde-trukkien ja Wille-ympäristönhoitokoneiden varaosien ja huoltosopimusten myynnistä, sekä SSAB:n liikkuvan kaluston merkkeihin, jotka ovat meidän huoltovastuulla. Tehtävässä ylläpidät ja kehität nykyisiä asiakkuuksia ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Työpisteesi sijaitsee Raahen toimipisteessämme, myyntialueenasi on Raahe ja sen lähiseutu.

Menestyksellinen tehtävän hoito edellyttää konsultoivaa otetta myyntityöhön, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä maanrakennuskoneiden tuntemusta. Voit olla alalla uusi, kiinnostusta löytyy ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

Sinulla on kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota niihin asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Kykenet työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, luomaan uusia asiakassuhteita sekä syventämään olemassa olevia asiakkuuksia. Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta.

Toivomme sinulta

  • Teknistä koulutusta tai muuta alaan soveltuvaa koulutusta
  • Alan työkokemusta, mekaniikan tuntemusta, hydrauliikan osaaminen plussaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä hallitset kirjallisen teknisen englannin kielen kohtuullisesti
  • IT-perusteet ovat hallussasi.

Katsomme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle

Vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit, sekä hyvän ansiotason. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.8.2019 mennessä osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi otsikolla ”Varaosamyyjä”

Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Veli-Matti Uusihaka 0400-735 023.