Varaosamyyjä

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Kuopio
Haku päättyy: 
27.01.2020

Oletko ulospäin suuntautunut asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen? Tunnetko omaksesi teknisen alan ja erityisesti raskaskonekaluston?

Vahvistamme toimintaamme ja haemme osaavaan joukkoomme Kuopioon

VARAOSAMYYJÄÄ

Varaosamyynnin ammattilaisena vastaat John Deere maatalous- ja ympäristöhoitokoneiden, Linde-trukkien ja Wille-ympäristöhoitokoneiden varaosien myynnistä asiakkaillemme suoraan toimipisteestämme. Myynnin lisäksi tehtävässäsi huolehdit tavaroiden vastaanotosta, palautuksesta ja lähetyksestä, varastonhallinnasta, inventoinnista sekä tavaroiden ostotilauksista. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, toimittajiimme sekä toimintamme eri sidosryhmiin asiakaspalvelun näkökulmasta. Päivittäisessä työssäsi käytät SAP-toiminnanohjausjärjestelmää.

Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta.

Toivomme sinulta

  • Teknistä tai kaupallista koulutusta
  • Työkokemusta varaosamyynnistä
  • Auto-ja konetekniikan, mekaniikan -tuntemusta, hydrauliikan osaaminen plussaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä hallitset kirjallisen teknisen englannin kielen kohtuullisesti
  • IT-perusteet ovat hallussasi.

Katsomme eduksesi kiinnostuksen alaa kohtaan tai aikaisemman ja kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.1.2020 mennessä osoitteeseen rekryTK@wihuri.fi otsikolla ”Varaosamyyjä”

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mika Kasurinen p. 020 510 2321.