Wille-huoltoasentaja

Yritys: 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Sijainti: 
Loimaa
Haku päättyy: 
31.10.2019

WILLE- HUOLTOASENTAJA

Willemiehillä - noilla työmaiden kadehdituilla sankareilla - on mielettömän hienot vehkeet. Älykkäiden alojensa ammattilaisten ajossa on markkinoiden johtavia ja käytössä korkealaatuisiksi kehuttuja ympäristönhoitokoneita, Willejä.

Haluatko sinä olla Willemies tai Willenainen? Katso video.

Wille-huoltoasentajan tehtävänä on pitää huippukoneet tikissä eli huoltaa ja korjata Wille-ympäristönhuoltokoneita Loimaan tehtaalla sekä tarvittaessa asiakkaiden tiloissa.

Työhön sisältyy mm.

  • uusien koneiden varustelua
  • ajoneuvosähkötöitä 
  • hydrauliikka-asennusta
  • vikadiagnostiikkaa
  • mekaanisia korjaustöitä
  • määräaikaishuoltoja


Koska kukaan ei ole syntyjään Willemies tai -nainen, sinun ei välttämättä tarvitse vielä osata ihan kaikkea, kunhan olet oppimiskykyinen ja –haluinen. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja opit lisää tekemisen kautta. Tukenasi ovat jälkimarkkinointitiimin asiantuntijat sekä kokenut työpari.

Työssä pärjätäksesi tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista toimintatapaa. Tekniset perustaidot, liikkuvan kaluston tuntemus (hydrauliikka, ajoneuvosähkö) sekä IT-perustaidot auttavat sinut alkuun. Ymmärrät myös englanninkielisiä teknisiä ohjeita ja manuaaleja.

Wille-huoltoasentaja on johtavan laitevalmistajan kasvot asiakkaalle, joten tarvitset myös sosiaalisia taitoja ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työviikkosi sisältöön. Opit jatkuvasti uutta työsi kautta. Asiakkaiden luona liikut talon autolla. Vakavarainen työnantajasi tukee kehittymistäsi oman alasi ammattilaiseksi ja tarjoaa myös kiinnostavia uramahdollisuuksia jatkossa.

Jos tunnistit itsesi Willemiehen / -naisen kuvauksesta, kerro se meille! Hae tehtävää lähettämällä CV:si rekrytointikonsultti Esko Sauriolle sähköpostitse: esko.saurio@manpowergroup.fi. Lisätietoja saat Eskolta myös puhelimitse numerosta 040 647 2205.