Stahlwille

Tarkkuus. Perinteet. Innovaatiot.

Stahlwille tarkastelee 150-vuotista historiaansa enemmän kuin ylpeänä. Jo monet sukupolvet ovat panostaneet vain laadukkaiden »Made in Germany« -työkalujen valmistukseen. Eduard Wille perusti yrityksen vuonna 1862 ja vuosisadan lopussa yrityksen ottivat haltuunsa pojat Emil ja Eduard. Stahlwille kehittyi Euroopan laajuisesti kysytyksi tuotemerkiksi, jonka tuotannosta suurin osa menee vientiin. Stahlwille on tänään perheyritys, jonka kolmessa Saksassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa työskentelee yli 500 henkeä ja jolla on lukuisia myyntiyhtiöitä ulkomailla.

Tuotemerkkinä Stahlwille edustaa:

  • parasta laatua – kehitetty, perinteisesti taottu ja jalostettu Saksassa
  • tarkasti kehitettyjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden erityistarpeisiin ja takaavat ehdottoman tarkkuuden ja laadun huoltoon, korjaukseen ja kunnossapitoon (MRO)
  • innovatiivisia ominaisuuksia ja etuja, jotka parantavat työprosesseja ja tekevät niistä turvallisempia ja kannattavampia
  • ensiluokkaisia materiaaleja, jotka jalostetaan kestäviksi, laadukkaiksi työkaluiksi – taaten sijoitukselle näin nopean tuoton.

 

Lyhyesti: Stahlwillen työkaluratkaisut tarjoavat enemmän – älykkään valikoiman, optimoitujen prosessien, pitkäikäisyytensä ja erinomaisen laatunsa ansiosta.

Stahlwille-tuotteita löydät seuraavista tuoteryhmistä: