Linde logo

Suunniteltu vaativaankin tarpeeseen

Pölyä, kuumuutta, kiirettä ja paljon materiaalia kuljetettavaksi pinottain tai kuormina? Linden uudet H20 - H35 diesel- ja kaasukäyttöiset vastapainotrukit on suunniteltu täyttämään tiukat vaatimukset. Uudet trukit ovatkin voimakkaita, vankkoja ja kestäviä – aivan kuten oikeiden työjuhtien kuuluukin olla.

Uusi Linden vastapainotrukkien sukupolvi yhdistää aiemmissa malleissa jo hyväksi havaittuja ominaisuuksia ja uutta edistyksellistä teknologiaa. Linden hydrostaattinen voimansiirto yhdistettynä uuteen vääntävään teollisuusmoottoriin siirtää tarkasti ja energiatehokkaasti voiman vetopyöriin. Lisäksi uudistuneen tehokkaan hydrauliikkajärjestelmän ansiosta kuorman käsittely tehostuu ja polttoaineenkulutus pienenee.

Alusta, ohjaamo sekä masto yläpuolisine kallistussylintereineen mahdollistavat nyt vielä paremman näkyvyyden kuljettajalle. Lisäksi ne tarjoavat erinomaista vakautta, kestävyyttä sekä entistä suurempaa jäännöskapasiteettia.

Tämä vastapainotrukki asettaa uudet standardit joka suhteessa. Lyhyesti sanottuna: SE ON LINDE.

Lue lisää parhaasta työjuhdasta!

 

Uusi Linde H20 – H35

UUSI TRUKKISUKUPOLVI H20 - H35: PALJON ENEMMÄN KUIN TYÖJUHTA!

Turvallisuus

NÄKYVÄSTI TURVALLISEMPI

Uuden trukkisukupolven H20 - H35:n optimoitu rakenne parantaa kuljettajan näkyvyyttä kaikilta osin: nostomasto ja A-pilarit ovat ohuemmat sekä mastoprofiilien välissä on laajempi näkökenttä. Lopputulos on selvä – parempi yleisnäkymä tarkoittaa parempaa turvallisuutta.

 

Digitaalinen

DIGINATIIVI

Uudet Linde H20 - H35 IC -trukit ovat verkkoon yhdistettyjä. Vakiovarusteena asennetun tiedonsiirtoyksikön ansiosta trukki on jatkuvasti verkossa, ja se toimittaa tietoja suoraan kalustonhallintajärjestelmiin, kuten Linde connectiin. Tämä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja toimivamman ajoneuvojen hyödyntämisen ja huollon aikataulujen tarkemman suunnittelun.

 

Ergonomia

OHJAAMO JOSSA TYÖT SUJUU

Trukki ei ole vain ajoneuvo, jolla siirretään asioita pisteestä A pisteeseen B. Se on ennen kaikkea työpaikka. Uusi H20 - H35 -trukki on ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu vastaamaan kuljettajan tarpeita. Kaikki trukissa olevat aina hallintalaitteista istuimeen on suunniteltu ihanteellista käsittelyä varten sekä minimoimaan fyysistä rasitusta. Alla ohjaamon ominaisuuksia, joihin kuuluu mm.:

Monitoimikäsinoja

Monitoimikäsinoja ja Linden kuormauksen hallinta (Linde Load Control)

Ohjaustoimintojen selkeä järjestely auttaa pitämään tarvittavat liikkeet minimissään: Käyttäjän oikea käsivarsi lepää ergonomisesti muotoillulla käsinojalla. Siihen sijoitetun Linden kuormauksen hallintasovelluksen avulla trukin työhydrauliikkaa ja jopa neljää apuhydrauliikkaa voidaan hallita helposti ja tarkasti. Sama pätee lisäpainikkeisiin, jotka ovat saatavana lisävarusteena ja joille kuljettaja voi määrittää joukon erilaisia toimintoja. Tietenkin käyttäjillä on myös mahdollisuus säätää käsinojaa ylös ja alas tai sivulta toiselle omien fyysisten vaatimustensa mukaisesti.

Ohjauspyörän sijainti

Ergonominen ohjauspyörän sijainti

Kuljettaja käyttää ohjauspyörää – joka myös on säädettävissä – vasemmalla kädellään. Se on pieni, helposti käsiteltävä ja mahdollistaa nopean ja helpon käsiteltävyyden. Ohjauspyörän keskittämättömän sijoittelun ansiosta vasemman käsivarren hartian liikkeet ovat mahdollisimman vähäiset, mikä auttaa ehkäisemään nivelten yksipuolista kulumista.

Yläpuolinen konsoli

Muokattava yläpuolinen konsoli

Ajovalojen, lämmityksen ja muiden työn aloittamisen yhteydessä erityisen tärkeiden toimintojen painikkeet on sisällytetty yläpuoliseen konsoliin. Myös radio, jossa on Bluetooth-handsfree-järjestelmä, voidaan integroida mukaan, jotta kuljettajiin saadaan yhteys milloin tahansa, riippumatta siitä missä he oleskelevat alueella. Käytössä on myös kymmenen hyödyllistä painiketta: näistä kuuteen voidaan määrittää valaistustoimintoja, yhteen hätävilkkutoiminto ja kahteen vapaasti määritettäviä toimintoja. On mahdollista käynnistää useita toimintoja yhdellä kertaa vuoron alkaessa yksinkertaisesti määrittämällä kyseiset painikkeet vastaavasti.

Näyttö

Näyttö

Polttoaineen määrä, varoitusvalot, käyttötunnit ja muita tietoja: Vakiomuotoinen 3,5-tuumainen näyttö tarjoaa nopean yleisnäkymän kaikkiin tärkeisiin tietoihin. Vaihtoehtoisesti saatavana on myös 7-tuumainen monitoiminäyttö (ks. kuva), joka näyttää Linde Safety Pilot -sovelluksen tai ajantasaisia kuvia kamerajärjestelmistä. Kuljettaja voi valita, mitä näytössä näkyy ja miten näytön jakaminen tapahtuu kunkin käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Istuin

Talon parhaat istuimet

Asiakas voi vapaasti valita kahdestatoista valittavana olevasta istuinvaihtoehdosta, jotka on erityisesti kehitetty asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti. Kaikki istuinvaihtoehdot takaavat miellyttävän työskentelyn ja aktiivisen suojan vahinkoja vastaan. Jopa vakioistuin on optimoitu ja parannettu entistä mukavammaksi esimerkiksi leveämmällä istuintyynyllä. Lisäksi istuimen madaltunut rakenne antaa enemmän pääntilaa. Istuinmalleja on valittavissa useita.

 

TAHTOISITKO KOEAJOLLE?

Ota meihin yhteyttä!

 

 

Ota yhteyttä