Linde logo

Suunniteltu vaativaankin tarpeeseen

Pölyä, kuumuutta, kiirettä ja paljon materiaalia kuljetettavaksi pinottain tai kuormina? Linden uudet H20 - H35 diesel- ja kaasukäyttöiset vastapainotrukit on suunniteltu täyttämään tiukat vaatimukset. Uudet trukit ovatkin voimakkaita, vankkoja ja kestäviä – aivan kuten oikeiden työjuhtien kuuluukin olla.

Uusi Linden vastapainotrukkien sukupolvi yhdistää aiemmissa malleissa jo hyväksi havaittuja ominaisuuksia ja uutta edistyksellistä teknologiaa. Linden hydrostaattinen voimansiirto yhdistettynä uuteen vääntävään teollisuusmoottoriin siirtää tarkasti ja energiatehokkaasti voiman vetopyöriin. Lisäksi uudistuneen tehokkaan hydrauliikkajärjestelmän ansiosta kuorman käsittely tehostuu ja polttoaineenkulutus pienenee.

Alusta, ohjaamo sekä masto yläpuolisine kallistussylintereineen mahdollistavat nyt vielä paremman näkyvyyden kuljettajalle. Lisäksi ne tarjoavat erinomaista vakautta, kestävyyttä sekä entistä suurempaa jäännöskapasiteettia.

Tämä vastapainotrukki asettaa uudet standardit joka suhteessa. Lyhyesti sanottuna: SE ON LINDE.

Lue lisää parhaasta työjuhdasta!

 

Uusi Linde H20 – H35

UUSI TRUKKISUKUPOLVI H20 - H35: PALJON ENEMMÄN KUIN TYÖJUHTA!

Turvallisuus

NÄKYVÄSTI TURVALLISEMPI

Uuden trukkisukupolven H20 - H35:n optimoitu rakenne parantaa kuljettajan näkyvyyttä kaikilta osin: nostomasto ja A-pilarit ovat ohuemmat sekä mastoprofiilien välissä on laajempi näkökenttä. Lopputulos on selvä – parempi yleisnäkymä tarkoittaa parempaa turvallisuutta.

 

Digitaalinen

DIGINATIIVI

Uudet Linde H20 - H35 IC -trukit ovat verkkoon yhdistettyjä. Vakiovarusteena asennetun tiedonsiirtoyksikön ansiosta trukki on jatkuvasti verkossa, ja se toimittaa tietoja suoraan kalustonhallintajärjestelmiin, kuten Linde connectiin. Tämä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja toimivamman ajoneuvojen hyödyntämisen ja huollon aikataulujen tarkemman suunnittelun.

 

Ergonomia

SUUNNITELTU SOPIMAAN

Trukki ei ole vain ajoneuvo, jolla siirretään asioita pisteestä A pisteeseen B. Se on ennen kaikkea työpaikka. Uusi H20 - H35 -trukki on ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu vastaamaan kuljettajan tarpeita. Kaikki trukissa olevat aina hallintalaitteista istuimeen on suunniteltu ihanteellista käsittelyä varten sekä minimoimaan fyysistä rasitusta.

 

TAHTOISITKO KOEAJOLLE?

Ota meihin yhteyttä!

 

 

Ota yhteyttä