Elinkaaripalvelut

Ratkaisumme Sinulle

Wihuri Tekninen Kauppa ei toimita ainoastaan yksittäisiä koneita ja laitteita tai pelkkiä huolto- ja korjauspalveluita vaan näistä muodostuvan, kustannustehokkaan kokonaisuuden. Toimivilla jälkimarkkinapalveluilla taataan asiakkaan investoinnille mahdollisimman korkea tuottoaste koko tuotteen elinkaaren ajaksi. Tarjoamme asiakkaan liiketoiminnan tueksi kattavat, maanlaajuiset huoltopalvelut ja teknistä neuvontaa koulutuksineen sekä eri laajuisia huoltosopimuksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Kehittyneet etävalvontajärjestelmät, kunnonseuranta ja ennakoiva huolto ovat avainasemassa asiakkaan kaluston kustannustehokkaassa hallinnassa.

Wihuri Teknisen Kaupan varaosapalvelu toimii nopeasti, tukeutuen joko omiin kattaviin varaosavarastoihimme tai päämiesten varastoihin. Huippuunsa kehitetyn varaosalogistiikan ansiosta tarvittavat osat saadaan pääsääntöisesti viimeistään seuraavaksi päiväksi asiakkaalle, myös ulkomailta.

Nykyaikaisissa koneissa, koneiden ohjausteknologiassa ja pienemmissä laitteissa käytetty tekniikka vaatii huollolta ehdotonta ja ajantasaista asiantuntemusta. Teknisen Kaupan mekaanikot ja muut ammattilaiset kouluttautuvatkin säännöllisesti yhteistyössä koneiden ja laitteiden valmistajien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme alan parhaat elinkaaripalvelut.