Energia ja voimantuotanto

Ratkaisumme Sinulle

Olemme toimittaneet Cat-tuotteisiin perustuvia ratkaisuja suomalaisille asiakkaille jo vuodesta 1947. Pitkä historiamme, eri alojen asiantuntijat, alan kattavin huoltoverkosto sekä Caterpillarin tuki takaavat, että pystymme menestyksellisesti ratkaisemaan voiman- ja energiantuotannon haasteesi.

Moottorit

Moottorimme liikuttavat huviveneitä, työaluksia ja valtamerialuksia ympäri maailman meriä. Cat-maansiirto- ja -kaivoskoneet sekä mitä erilaisimmat asiakkaiden koneet toimivat Cat-moottoreiden ja -voimansiirtojärjestelmien avulla.  

Varavoima ja energiantuotanto

Diesel- ja kaasugeneraattorimme turvaavat sähkönsaannin mitä kriittisimmissä kohteissa, kuten sairaaloiden leikkaussaleissa ja tietokonesaleissa. Meillä on ratkaisuja pieniin ja suuriin tarpeisiin. Tuotamme luotettavasti sähköä ja lämpöä jatkuvassa käytössä niin maakaasulla kuin erilaisilla biokaasuillakin. Erilaisia sovelluksia on mm. sairaaloissa, voimalaitoksissa, virastoissa, tehtaissa, kaivoksissa, sotilaskohteissa ja lentokentillä. Toimituksen voimme räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Jos sähköntarpeesi on lyhytaikainen, laitteen hankinta ei välttämättä ole paras ratkaisu. Tarjontaamme kuuluukin myös suuri valikoima vuokrattavia dieselgeneraattoreita.

Jos olet laitevalmistaja, OEM-tuotteemme sekä Cat-komponentit ja -järjestelmät varmistavat tuotteesi luotettavuuden ja kestävyyden. Suuremmilla järjestelmätoimituksilla on mahdollista pienentää tuotekehitys- ja tuotantokustannuksia.

Maarakennuskoneet

Cat-puskukone on tuttu näky esimerkiksi hiili- tai hakekasalla, ja syystäkin. Millään muulla valmistajalla maailmassa ei ole yhtä paljon kokemusta materiaalin siirrosta kuin Caterpillarilla. Caterpillar kehitti puskukoneen yli 100 vuotta sitten, ja on ollut alan johtaja siitä asti. Kun energiantuotantoon tarvitaan tehoa ja luotettavuutta, ratkaisu on Caterpillar.

Työkalut

Työkalutarjonnastamme löydät kunnossapito- ja korjaustöihin aina parhaat ammattilaistyökalut jokaiseen käyttötarkoitukseen, perustyökaluista aina asiakaskohtaisiin työkalusarjoihin. Valikoimassamme on maailman johtavien valmistajien tuotemerkkejä, kuten Stahlwille, Wera ja Metabo. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Siirrettävät SDMO-aggregaatit (teholuokat 2-15,2 kW) ja Master-lämmittimet (1-111 kW) ratkaisuna väliaikaiseen sähköntuotantoon ja työkohteiden sekä tilojen lämmittämiseen ja ilmanvaihtoon.

Elinkaaripalvelut

Toimivat jälkimarkkinapalvelut ovat ehdoton edellytys energian- ja voimantuotannon häiriöttömälle toiminnalle. Wihuri Oy Teknisen Kaupan ennakoivan huollon palvelut ovat tällöin avainasemassa, vuosikymmenten kokemuksella. Jos jotain odottamatonta kuitenkin sattuu, maanlaajuinen korjaamo- ja huoltoverkostomme toimii vuorokauden ympäri, minkä avulla päästään ongelma ratkaisemaan mahdollisimman pikaisesti. Kattavasti varustellut huoltoautomme ja ammattitaitoiset mekaanikot pääsevät nopeasti paikalle eri puolella Suomea ja tarvittaessa kauemmaksikin.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat