Infra

Ratkaisumme Sinulle

Ympäristönhoitokoneet

Wihurin omistaman Vilakoneen valmistamat ympäristönhoitokoneet Willet ovat ylivoimaisia markkinajohtajia omalla sektorillaan: ympärivuotisessa katujen, teiden ja piha-alueiden kunnossapidossa. Monipuolisen lisälaitevalikoiman ansiosta Wille-kone korvaa usein kaksi tai jopa kolme tavallista konetta. Kun halutaan tehokkuutta, tuottavuutta ja hyvää jälkeä, valinta on kotimainen Wille-monitoimikone.

Korjaamolaitteet

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki koneiden huoltoon ja korjaukseen tarvittavat korjaamolaitteet. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat tuotemerkit: Nussbaum, Becker, Ravaglioli, Gartec ja Worky.

Työkalut

Työkaluvalikoimastamme löydät kaikkiin käyttötarkoituksiin aina oikeat ammattilaistyökalut: Metabon sähkötyökalut ja tarvikkeet, uppopumput ja paineilmakompressorit. Käsityökaluissa edustamme laadukkaita Stahlwille- ja Wera-tuotemerkkejä. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Sähköntuotantoon, varavoimaan ja makeanveden pumppaamiseen tarjoamme laadukkaita SDMO:n bensiini- ja dieselaggregaatteja. Valittavanasi on useita ratkaisuja kohteesta riippuen, aggregaatteja teholuokkiin 2-15,2 kW ja polttomoottorivesipumppuja 600-970 l/min.

Climate Solutions -tuotevalikoima tarjoaa ratkaisuja työkohteiden, telttojen ja kiinteiden tilojen lämmitykseen, ilmansiirtämiseen ja ilmankuivaamiseen. Master-lämmittimiä valintasi mukaan: kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 kW sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia ammattikäyttöön.

Trukit

Linde-trukkimallisto sisältää ratkaisun kaikkiin siirtoon, pinontaan, hyllytykseen, purkuun ja lastaukseen liittyvissä haasteissa. Haarukkavaunut, pinontatrukit, akku- ja dieselkäyttöiset haarukkatrukit kymmenine variaatioineen ovat käytössäsi kaikkeen lavan-  ja kappaletavaran siirtoon liittyvissä tehtävissä. Vuokratrukki voi olla juuri oikea ja nopea ratkaisu lyhyeen trukkitarpeeseen.

Trukkien lisäksi meiltä saatavana kattavat sisälogistiikkaratkaisut.

Elinkaaripalvelut

Urakkatöissä kilpailu on kovaa ja nousevien kustannusten, tiukentuvien lakien ja säädösten johdosta marginaalit ovat jatkuvasti tiukalla. Tehokkaalla kaluston hallinnalla voit pienentää kalustosi käyttökustannuksia, tehostaa toimintaa ja näin kasvattaa tulostasi. Wihuri Teknisen Kaupan jälkimarkkinapalvelut takaavat asiakkaan koneille korkean käytettävyyden kattavan korjaamo- ja huoltoverkoston sekä asiantuntijapalveluiden avulla. Teknisen kaupan elinkaaripalvelut tarjoavat teknisen neuvonnan lisäksi koulutusta koneiden tehokkaaseen käyttöön ja huoltoon. Tarjoamme myös kullekin asiakkaalle ja koneelle sopivia huoltosopimuksia. Ennakoiva huoltosopimus on koneesi käyttökustannusten ja -varmuuden kannalta kustannustehokkain ratkaisu, joka varmistaa että huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt tekee pätevä, konekohtaisen koulutuksen käynyt mekaanikko, jolloin asiakas voi keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen.