Infra

Ratkaisumme Sinulle

Asfalttikoneet ja maarakennuskoneet

Caterpillar tarjoaa laajan ja uudistuneen valikoiman asfaltinlevittimiä, jyriä ja stabilointikoneita vaativampaankin käyttöön. Konevalmistaja Caterpillar panostaa näissäkin hyvään työtulokseen ja kuljettajaystävällisyyteen. Caterpillarin kehittämät jyrsimen timanttiterät ovat hyvä esimerkki innovatiivisuudesta ja asiakaslähtöisestä toimintatavasta.

Koneohjaus ja infra-alan teknologia

Edustamamme alan globaali markkinajohtaja Trimble tarjoaa laajan ratkaisuvalikoiman maarakennuksen ammattilaisille. Tarjonnasta löytyy ratkaisut kaikkiin työmaan vaiheisiin, alustavasta kartoituksesta aina toteutumien mittaukseen eri menetelmillä. Koneohjauksen osalta valikoimassa on tavallisten työkoneiden lisäksi järjestelmät poravaunuihin ja paalutuskoneisiin sekä tiivistyskoneisiin. Trimblen Connected Site -konseptissa kaikki tieto liikkuu langattomasti pilven kautta. Työmaalla mitattu tieto siirtyy vaivattomasti toimistolle ja vastaavasti toimistolla valmisteltu aineisto kentälle. Tällöin kaikilla osapuolilla on aina käytettävissään viimeisin aineisto, mikä säästää työtä ja kustannuksia.

Ympäristönhoitokoneet

Wihurin omistaman Vilakoneen valmistamat ympäristönhoitokoneet Willet ovat ylivoimaisia markkinajohtajia omalla sektorillaan: ympärivuotisessa katujen, teiden ja piha-alueiden kunnossapidossa. Monipuolisen lisälaitevalikoiman ansiosta Wille-kone korvaa usein kaksi tai jopa kolme tavallista konetta. Kun halutaan tehokkuutta, tuottavuutta ja hyvää jälkeä, valinta on kotimainen Wille-monitoimikone.

Korjaamolaitteet

Laajasta valikoimastamme löydät kaikki koneiden huoltoon ja korjaukseen tarvittavat korjaamolaitteet. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat tuotemerkit: Nussbaum, Becker, Ravaglioli, Gartec ja Worky.

Varavoima ja energiantuotanto

Cat-dieselgeneraattorimme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja ne kattavat monipuolisesti työmaan kaiken sähkön- ja varavoimantarpeen. Saat meiltä ratkaisuja niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin ja toimituksen voimme räätälöidä tarpeidesi mukaan. Jos sähköntarpeesi on vain lyhytaikainen, voi vuokrattavan laitteen hankinta olla sopivin ratkaisu. Tarjontaamme kuuluukin myös kattava valikoima vuokrattavia dieselgeneraattoreita. Osaava huolto-organisaatiomme pitää tuotannon toimimassa.

Työkalut

Työkaluvalikoimastamme löydät kaikkiin käyttötarkoituksiin aina oikeat ammattilaistyökalut: Metabon sähkötyökalut ja tarvikkeet, uppopumput ja paineilmakompressorit. Käsityökaluissa edustamme laadukkaita Stahlwille- ja Wera-tuotemerkkejä. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Sähköntuotantoon, varavoimaan ja makeanveden pumppaamiseen tarjoamme laadukkaita SDMO:n bensiini- ja dieselaggregaatteja. Valittavanasi on useita ratkaisuja kohteesta riippuen, aggregaatteja teholuokkiin 2-15,2 kW ja polttomoottorivesipumppuja 600-970 l/min.

Climate Solutions -tuotevalikoima tarjoaa ratkaisuja työkohteiden, telttojen ja kiinteiden tilojen lämmitykseen, ilmansiirtämiseen ja ilmankuivaamiseen. Master-lämmittimiä valintasi mukaan: kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 kW sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia ammattikäyttöön.

Trukit

Linde-trukkimallisto sisältää ratkaisun kaikkiin siirtoon, pinontaan, hyllytykseen, purkuun ja lastaukseen liittyvissä haasteissa. Haarukkavaunut, pinontatrukit, akku- ja dieselkäyttöiset haarukkatrukit kymmenine variaatioineen ovat käytössäsi kaikkeen lavan-  ja kappaletavaran siirtoon liittyvissä tehtävissä. Vuokratrukki voi olla juuri oikea ja nopea ratkaisu lyhyeen trukkitarpeeseen.

Elinkaaripalvelut

Urakkatöissä kilpailu on kovaa ja nousevien kustannusten, tiukentuvien lakien ja säädösten johdosta marginaalit ovat jatkuvasti tiukalla. Tehokkaalla kaluston hallinnalla voit pienentää kalustosi käyttökustannuksia, tehostaa toimintaa ja näin kasvattaa tulostasi. Wihuri Teknisen Kaupan jälkimarkkinapalvelut takaavat asiakkaan koneille korkean käytettävyyden kattavan korjaamo- ja huoltoverkoston sekä asiantuntijapalveluiden avulla. Teknisen kaupan elinkaaripalvelut tarjoavat teknisen neuvonnan lisäksi koulutusta koneiden tehokkaaseen käyttöön ja huoltoon. Tarjoamme myös kullekin asiakkaalle ja koneelle sopivia huoltosopimuksia. Ennakoiva huoltosopimus on koneesi käyttökustannusten ja -varmuuden kannalta kustannustehokkain ratkaisu, joka varmistaa että huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt tekee pätevä, konekohtaisen koulutuksen käynyt mekaanikko, jolloin asiakas voi keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat