Korjaamotoiminta

Ratkaisumme Sinulle

Wihurin Teknisen Kaupan vanhin liiketoiminta on korjaamokoneet ja -laitteet. Historiamme juuret juontavat vuoteen 1921, jolloin silloinen Autola Oy toi Suomeen autoja ja erilaisia korjaamoilla tarvittavia työkaluja.

Korjaamolaitteet

Tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavia korjaamokoneiden ratkaisutoimittajia. Tarjoamme käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen alalta sekä maailman johtavimmat tuotemerkit: Nussbaum, Becker, Ravaglioli, AHS ja Hunter. Räätälöimme aina parhaiten tuottavan korjaamon ”avaimet käteen” -periaatteella.

Hoonauskoneet

Monipuolisesta valikoimasta hoonauskoneet ja -varusteet ajoneuvo- ja moottorinosien hoonaukseen.

Työkalut

Työkaluvalikoimamme korjaamoille sisältää kattavan valikoiman ammattilaisen perustyökaluja erilaisiin käyttökohteisiin, erikoistyökaluja ja merkkikohtaisia työkalusarjoja. Edustamme maailman johtavia ammattityökalumerkkejä, kuten Metabo-sähkötyökalut ja -tarvikkeet, Stahlwille-käsityökalut, Wera-ruuvaustyökalut, Scantool-metallintyöstökoneet. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi

Eperspächer-ajoneuvolämmittimet ovat olleet Wihurin tuotevalikoimassa jo 1960-luvun alusta asti. Valikoimastamme löydät asiakkaan tarpeiden mukaan valmistettavat Finnklima-ilmastointi ja -lämmitysratkaisut. Ilmastointia ja lämmitin korjaamonne auttaa kaikissa Eberi-lämmittimiin ja ilmastointeihin liittyvissä asioissa. Laaja tuotevalikoimamme varmistaa toimivan ratkaisun liikkuvan kaluston lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin, onpa kysymyksessä auto, työkone, vene tai muu erikoissovellutus. Suunnittelemme ja valmistamme myös asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja. Käytössäsi on koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto sekä markkinoiden paras tekninen tuki.

Ympäristönhoitokoneet

Ympärivuotiseen korjaamoalueen kunnossapitoon tarjoamme Wille-ympäristönhoitokoneita, joilla varmistat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti teiden ja pihojen siisteyden.

Trukit

Linde tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita haarukkavaunuja, lavansiirto- ja pinontatrukkeja sekä akku- ja polttomoottorikäyttöisiä trukkeja kaikkeen korjaamoympäristössä tarvittavaan siirto-, varastointi-, lastaus- ja purkutöihin. Trukkihuoltomme palvelee kattavasti koko maassa – ammattitaidolla ja nopeasti.

Elinkaaripalvelut korjaamotoimintaan

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat huolto- ja korjaamopalvelut kaikille edustamilleen tuotteille. Huollon toimipisteitämme on eri puolella Suomea, minkä lisäksi verkostoa täydentävät sopimuskorjaamot. Varaosia on saatavana nopeasti ja luotettavasti myyntipisteistämme sekä piirihuoltomme toimittamana. Tekninen Kauppa on mukana asiakkaan projekteissa tarvittaessa suunnittelusta asti, koneiden ja laitteiden koko elinkaaren ajan. Wihurin Teknisen Kaupan elinkaaripalvelut tarjoavat myös kattavat käyttö- ja huoltokoulutukset, jotka auttavat asiakasta saamaan täyden hyödyn irti investoinneistaan.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat