Logistiikka ja materiaalinkäsittely

Ratkaisumme Sinulle

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa asiakkailleen maan kattavimman tuote- ja palvelukokonaisuuden laajaan ja vaativaan logistiikan kenttään. Logistiikan käsite on laajentunut perinteisestä varastointi- ja kuljetusajattelusta kokonaisvaltaiseksi materiaali- ja tietovirtojen, hankinnan, tuotannon, jakelun, huolto- ja kuljetuspalvelujen sekä palvelutoiminnan katkeamattomaksi ja oikein ajoitetuksi ketjuksi, jota johdetaan ja kehitetään jatkuvasti niin, että oikeat tuotteet ja palvelut ovat oikeaan aikaan, oikeassa paikassa, tasalaatuisina ja mahdollisimman edullisesti.

Trukit

Linde-trukit ovat huipputaloudellisia, erittäin ympäristöystävällisiä, äärimmäisen luotettavia ja samalla erinomaisen ergonomisia – siksi ne ovat saavuttaneet vankan aseman Suomenkin trukkimarkkinoilla. Linden laaja mallisto käsittää kaikentyyppiset trukit nostokykyluokissa 1-50 tonnia – haarukkavaunusta järeisiin haarukkatrukkeihin.

Ympäristönhoitokoneet

Wihurin omistaman Vilakoneen valmistavat Willet ovat ylivoimaisia markkinajohtajia omalla sektorillaan: ympärivuotisessa katujen, teiden ja piha-alueiden kunnossapidossa. Monipuolisen lisälaitevalikoiman ansiosta Wille-kone korvaa usein kaksi tai jopa kolme tavallista konetta. Kun halutaan tehokkuutta, tuottavuutta ja hyvää jälkeä, valinta on kotimainen Wille-monitoimikone.

Työkalut

Työkalutarjonnastamme löydät kunnossapito- ja korjaustöihin aina oikeat ammattityökalut. Valikoimassamme on maailman johtavia työkalumerkkejä, kuten Stahlwille-käsityökalut, Wera-ruuvaustyökalut ja Metabo-sähkötyökalut. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Elinkaaripalvelut

Materiaalin käsittelyssä ja osana prosessien logistista ketjua koneiden ja laitteiden käytettävyys on ratkaiseva tekijä sujuvan toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta. Wihurin Teknisen Kaupan luotettavat huolto- ja korjauspalvelut sekä nopeat varaosatoimitukset mahdollistavat asiakkaalle lyhyet vasteajat ja mahdollisimman lyhyet häiriöt tuotannossa. Koko maan kattavan piirihuoltoverkoston asentajat ovat tarvittaessa nopeasti paikalla, ja kriittiset varaosat saadaan asiakkaan koneen luokse viivytyksettä. Varaosia on saatavana kaikilta korjaamoiltamme, osin huoltoautoista, sekä päävarastoltamme Vantaalta. Jos varaosaa ei ole Suomessa, saadaan se tilattua jopa seuraavaksi aamuksi – Vantaan varaosavarastomme sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa.