Maatalous

Ratkaisumme Sinulle

Wihurin Teknisellä Kaupalla on monia tuottavuutta parantavia ratkaisuja maatiloille.

Maatalouskoneet

John Deere on maailman suurin metsä- ja maatalouskoneiden valmistaja sekä merkittävä maansiirto- ja ympäristökoneiden toimittaja. Laajasti tunnetuimpina tuotteina ovat John Deere -traktorit sekä -puimurit.

Ympäristönhoitokoneet

Moni maatilallinen urakoi myös katujen ja teiden ympärivuotisessa kunnossapidossa. Wihurin Teknisen Kaupan ympäristönhoitokoneet on ”se, johon verrataan”. Wihurin omistaman Vilakoneen valmistavat Willet ovat ylivoimaisia markkinajohtajia omalla alallaan: ympärivuotisessa katujen, teiden ja piha-alueiden kunnossapidossa. Monipuolisen lisälaitevalikoiman ansiosta Wille-kone korvaa usein kaksi tai jopa kolme tavallista konetta. Kun halutaan tehokkuutta, tuottavuutta ja hyvää jälkeä, valin on kotimainen Wille-monitoimikone.

Työkalut

Ammattilaisen työkalutarjonnastamme löydät kunnossapito- ja korjaustöihin aina parhaat työkalut jokaiseen käyttötarkoitukseen maailman johtavilta valmistajilta: Metabolta, Stahlwillelta ja Weralta. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

SDMO-aggregaatit ja makeanveden polttomoottorivesipumput tarjoavat luotettavaa ja turvallista sähköntuotantoa, varavoimaa ja pumppaustehoa. Bensiini- tai dieselmoottorilla, teholuokat 2 - 15,2 kW ja 600 - 970 l/min. Master Climate Solutions tarjoaa ratkaisuja työkohteiden ja tilojen lämmitykseen, ilmansiirtämiseen ja ilmankuivaamiseen. Master-lämmittimiä valintasi mukaan: kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 kW sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia ammattikäyttöön.

Trukit

Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa Linde trukeillaan mahtavan malliston huippulaadukkaita materiaalinkäsittelylaitteita haarukkavaunuista isoihin dieseltrukkeihin. Meiltä löydät uusien trukkien ohella myös laajan valikoiman luotettavia ja edullisia vaihtotrukkeja diesel- ja akkukäyttöisinä. Usein juuri vaihtotrukki on oikea ratkaisu, kun käyttötunnit vuositasolla jäävät muutamaan sataan tuntiin. Meiltä saat myös sisälogistiikkaratkaisut.

Elinkaaripalvelut maatalouteen

Kun työt on tehtävä sesonkiaikoina kelloon katsomatta, on työkalujen oltava kunnossa. Koneen luotettavuuden lisäksi myös huoltojen, korjausten ja varaosatoimitusten pitää sujua nopeasti ja luotettavasti. Wihurin Teknisen Kaupan maanlaajuinen korjaamo- ja huoltoverkosto toimii vuorokauden ympäri. Huollot voidaan tehdä tarpeen mukaan joko piirihuollon ammattilaisten tekemänä asiakkaan tiloissa tai kiinteissä korjaamoissamme eri puolella Suomea. Varaosien päävarastomme sijaitsee Vantaalla erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Osat saadaan tilattua valmistajilta pääsääntöisesti jo seuraavaksi päiväksi.