Meriteollisuus

Ratkaisumme Sinulle

Venevarusteet

Maahantuomme ja markkinoimme laadukkaita venevarusteita kuten SPX Johnson Pump, Parker Racor, Clion-Marine, Finnklima ja Eberspächer.

Lämmittimet ja ilmastointi

Meiltä saat lämmönhallinnan kokonaisratkaisut huvi-, työ- ja viranomaisveneisiin. Suunnittelemme ja valmistamme järjestelmät aluskohtaisesti Vantaan toimipisteessämme. Tarjoamme myös asennuksen, huollon ja varaosat – ja tietenkin teknisen tuen.

Työkalut

Työkalutarjonnastamme löydät laadukkaita ja kestäviä tuotteita korjaus- ja kunnostustöiden erilaisiin käyttötarkoituksiin. Edustamme maailman johtavia ammattityökalumerkkejä, kuten Stahlwille-käsityökaluja, Wera-ruuvaustyökaluja ja Metabo-sähkötyökaluja. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Tarjoamme kodin, kesämökin ja muiden kohteiden sähköntuotantoon ja varavoimaan siirrettäviä SDMO:n bensiini- ja dieselaggregaatteja sekä polttomoottorivesipumppuja teholuokissa 2-15Kw. Edustamamme Master-lämmittimet erilaisten tilojen ja kohteiden tilapäiseen lämmittämiseen kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 kW sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia.

 

Jos olet kiinnostunut veneistä, siirry tästä Marinepalvelu Oy Power Productsin sivuille