Prosessiteollisuus

Ratkaisumme Sinulle

Työstökoneet

Tarjoamme konepajoille tehokkaita ja tuottavia Mazakin automaattisia CNC-työstökoneita ja niihin liittyviä palveluja koneiden koko elinkaaren ajalle. Mazak-työstökoneilla työt pyritään aina tekemään raaka-aineesta valmiiksi kappaleeksi tarkasti ja tehokkaasti, yhdellä koneella kerralla valmiiksi. Mazakin laajaan valikoimaan kuuluu lastuavat työstökoneet, kuten monitoimisorvit, CNC-sorvit, sorvauskeskukset ja koneistuskeskukset sekä laserleikkauskoneet, putkilaserit, automaatiojärjestelmät ja ohjelmistot. Wihurin Tekninen Kauppa tarjoaa konepajoille konsultoivan konemyynnin lisäksi kattavan palvelutarjonnan sisältäen ammattitaitoisen menetelmäsuunnittelun ja käyttökoulutuksen, online-tuen, asennukset, huoltopalvelut ja luotettavat varaosapalvelut. Erikoistuminen ja toiminnan keskittäminen ainoastaan Mazakin tuotteisiin ja palveluihin mahdollistaa henkilöstön korkean tuotetuntemuksen ja osaamistason kaikissa palveluissamme.

Hoonauskoneet

Sunnen-hoonauskone ja -varustevalikoimasta ratkaisut tuotannon ja kunnossapidon kohteisiin. Monipuolisesta valikoimasta oikeat työkalut eri materiaalien työstöön. Käsikäyttöisillä hoonausvarusteilla katetaan halkaisijat 5 mm - 1500 mm. Käyttökohteina esimerkiksi suuret kappaleet, joiden siirtely tai uudelleentyöstö on vaikeaa. Olipa kohde läpi-, umpi- tai tandemreikä, ratkaisu on Sunnen.

Trukit

Euroopan suurimpana trukkivalmistajana Linde tarjoaa kymmeniä eri vakioratkaisuja niin sisälogistiikkaan kuin ulkona tapahtuvaan varastointiin, lastaukseen ja purkuun. Linde-trukeissa yhdistyvät korkea laatu, kestävyys, tehokkuus ja taloudellisuus. Linde on jo vuosikymmenien ajan näyttänyt suuntaa kuljettajaystävällisillä ja ergonomisilla ratkaisuillaan. Polttomoottori- ja sähkötrukkien lisäksi kehitämme myös vaihtoehtoisia energiaratkaisuja, koska maakaasukäyttöiset trukit, polttokennotekniikka sekä Lithium-Ion -akkutekniikka ovat vahva osa Linden trukkituotantoa. Linde tarjoaa myös helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttöönotettavia automaattitrukkiratkaisuja siirtoon ja varastointiin. Koko maan kattava trukkihuoltomme pitää katkeamatta pyörät pyörimässä.

Ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi

Wihurin Teknisen Kauppa tarjoaa ratkaisut ohjaamoiden ja työtilojen lämmönhallintaan. Maahantuomme Eberspächer-polttonestekäyttöisiä lämmittimiä sekä Eberi-ilmastointituotteita. Räätälöitävistä Finnklima-tuotteista löytyy ratkaisu haastaviinkin lämmityksen ja ilmastoinnin kohteisiin.

Työkalut

Työkalutarjonnastamme löydät teollisuuden kokoonpano-, kunnossapito- ja korjaustöihin aina oikeat ammattilaistyökalut. Metabo tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman sähkötyökaluja kunnossapitoon ja metallin käsittelyyn. Maailman johtavilta käsityökalujen valmistajilta Stahlwillelta ja Weralta löydät luotettavat ratkaisut ja tuotteet ammattilaisen tarpeisiin. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.