Rakentaminen

Ratkaisumme Sinulle

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa monipuoliset kokonaisratkaisut rakentamisprojektin kaikkiin vaiheisiin, alustavasta kartoituksesta rakennuksen viimeistelyyn asti – aina koko elinkaaren kattavilla jälkimarkkinointipalveluilla.

Maarakennuskoneet

Käytettävissäsi on maailman suurimman konevalmistajan Caterpillarin rakentamiseen suunnitellut Cat-koneet, kuten liukuohjattavat kuormaajat, kaivurit, kurottajat, tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet ja pyöräkuormaajat. Kattavasta valikoimasta erilaisia mekaanisia ja hydraulisia työlaitteita löytyy kuhunkin työtehtävään sopivat ja koneita täydentävät työkalut. Jos koneen tarve on vain lyhytaikainen, on vuokrakone varteenotettava ja taloudellinen vaihtoehto. Lue monta hyvää syytä vuokrata Cat-kone.

Koneohjaus ja infra-alan teknologia

Tuomme maahan ja markkinoimme globaalin markkinajohtajan Trimblen infra-alan ratkaisuja. Tarjonnassamme ovat tuottavuutta lisäävät infra-alan koneautomaatioratkaisut rakennustyömaalle, helppokäyttöiset maastomittausjärjestelmät (GNSS ja takymetri) sekä tarvittavat ohjelmistot.

Varavoima ja energiantuotanto

Catin diesel- ja kaasugeneraattorit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kattavat monipuolisesti työmaan kaiken sähkön- ja varavoimantarpeen. Saat meiltä ratkaisuja niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Toimituksen räätälöimme aina tarpeidesi mukaan. Jos sähköntarpeesi on vain lyhytaikainen, voi vuokrattavan laitteen hankinta olla sopivin ratkaisu. Tarjontaamme kuuluukin myös kattava valikoima vuokrattavia dieselgeneraattoreita.

Työkalut

Metabon jatkuvasti kehittyvästä valikoimasta löydät ammattituotteet sisä- ja ulkorakentamiseen sekä saneeraukseen. Käsityökaluvalikoiman ammattilaistuotteet rakentamiseen saksalaisilta valmistajilta, mm. Wera, Stahlwille, Picard ja Halder. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi.

Tarjoamme maailman kolmanneksi suurimman aggregaattien valmistajan SDMO:n luotettavaa ja turvallista sähköntuotantoa haastavimpiinkin olosuhteisiin. Valittavanasi on erilaisia ratkaisuja kohteesta riippuen, tuotevalikoiman aggregaatit teholuokkiin 2 - 15,2 kW.

Master Climate Solutions tarjoaa ratkaisuja työkohteiden ja tilojen lämmitykseen, ilmansiirtämiseen ja ilmankuivaamiseen. Master-lämmittimiä valintasi mukaan: kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 kW sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia ammattikäyttöön.

Trukit

Linden trukkimallisto kattaa koko materiaalinkäsittelyn kirjon. Meiltä löydät niin laadukkaat haarukkavaunut kuin järeät dieseltrukitkin. Käytössäsi on monipuolinen mallisto siirtoon, pinontaan sekä lastaukseen ja purkuun. Linden hydrostaattitrukit liikkuvat haastavammissakin olosuhteissa. Lyhytaikaisiin tarpeisiin käytössäsi on laaja valikoima vuokratrukkeja. Trukkihuoltomme palvelee koko maassa – nopeasti ja ammattitaidolla.

Elinkaaripalvelut

Wihurin Teknisen Kaupan korjaamoverkosto sekä koko maan kattavat piirihuoltopalvelut mahdollistavat koneiden korkean käytettävyyden jokaisella työmaalla. Tarjoamme laadukkaiden ja kestävien koneiden lisäksi eritasoisia huoltosopimuksia, joista asiakkaan kanssa valitaan juuri hänen koneelleen parhaiten soveltuva vaihtoehto – koneen koko eliniäksi. Kattavimmissa sopimuksissa koneen kunnosta huolehtiminen ja seuranta on kokonaan Wihurin Teknisen Kaupan vastuulla. Tällöin koneen omistaja voi keskittyä täysillä ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen. Nykyaikaisessa maanrakennuksessa koneohjaus- ja muu infra-alan teknologia on yhä suuremmassa osassa. Ammattitaitoinen huoltoverkostomme tarjoaa myös näihin teknologioihin liittyvien laitteiden korjaukset, päivitykset ja käyttökoulutuksen.

Ladattavat esitteet ja ajankohtaiset kampanjat